Καλοκαιρινά Camp 2015

Καλοκαιρινές δράσεις στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι καλοκαιρινοί κύκλοι εργαστηρίων για παιδιά 6 έως 12 ετών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη περιλαμβάνουν κατασκευές, ζωγραφική, δημιουργία και πολλή φαντασία! Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα που προσφέρονται για τα παιδιά.

Περισσότερα...

Καλοκαίρι για τα παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Tο Εθνικό Αρχαιολογικό Mουσείο  προσκαλεί τους μικρούς επισκέπτες να πάρουν μέρος στις ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δράσεις του στις καλοκαιρινές διακοπές από 23/6 έως 23/7/2015. Μέσα από τις δράσεις αυτές τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, ενεργοποιώντας τη φαντασία και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους.

Περισσότερα...

«Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες» στο Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων με θέμα «Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες»,από τις 22 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2015, καθημερινές 8.30 π.μ. – 4.30 μ.μ. Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα...

Καλοκαιρινό πρόγραμμα από το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο

Καλοκαίρι και το Μουσείο Μπενάκη ανοίγει φιλόξενα τις πόρτες του στους μικρούς του φίλους και ετοιμάζεται ξανά να  περάσει απέναντι… κάτω από τις φυλλωσιές του Εθνικού Κήπου! Στα εβδομαδιαία καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα  δουλεύοντας μέσα στην καταπράσινη όαση του Κήπου και με τις πέντε αισθήσεις!

Περισσότερα...

Summer Camp στο Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα με θέμα "Τα 4 στοιχεία της φύσης" σε έξι πενθήμερα. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα 4 στοιχεία της φύσης μέσα από τα αντικείμενα του Μουσείου, μέσα από διαδραστικές ξεναγήσεις, προβολές, αφηγήσεις, ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες σε μία εβδομάδα γεμάτη παιχνίδι, χαρά και δημιουργία.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...