Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί ΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1/ Το mamakid διοργανώνει έναν «Μεγάλο Διαγωνισμό» με αφορμή την παρουσία του στην 4ηΈκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής, οι οποίοι έχουν κατατεθεί στη Συμβολαιογράφο Κηφισιάς, Μαρίνα Παπαϊωάννου, οδός Αργυροπούλου αριθμός 7 Κηφισιά, τηλ. 210-6231034, fax210-6231037. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει, με έξοδά του, ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος, όπως αυτοί έχουν κατατεθεί στην άνω Συμβολαιογράφο.

2/ Δικαίωμα συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα.

3/ Εξαιρούνται της συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο mamakid, οι εργαζόμενοι στις εταιρείες των χορηγών, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού.

4/ Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 28 Ιανουαρίου 2011 έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2011.

5/ Ως συμμετοχή στο διαγωνισμό νοείται η επιτυχής συμπλήρωση της φόρμας του διαγωνισμού στον ιστότοπο με τα έγκυρα στοιχεία του συμμετέχοντα, που θα συνοδευτεί από αποστολή ενός επιβεβαιωτικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εκ μέρους του mamakid.

6/ Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας.

7/ Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 00.00, 20/2/2011. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής.

8/ Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει στο γραφείο της άνω Συμβολαιογράφου Κηφισιάς Μαρίνας Παπαϊωάννου, οδός Αργυροπούλου αριθμός 7 Κηφισιά Αττικής, την 23ηΦεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00. Από το σύνολο των συμμετεχόντων θα επιλεγούν, μέσω ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών οι νικητές, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπο και οι ίδιοι θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

9/ Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι:

α) δύο (2) ποδήλατα προσφορά της εταιρείας ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο.Ε., Εμπόριο Ποδηλάτων, Λεωφόρος Γαλατσίου 84, Γαλάτσι,

β) τριάντα (30) επιτραπέζια παιχνίδια προσφορά της εταιρείας Δ. Δεσύλλας ΕΠΕ, Ανθ.Γαζή 33, Περιστέρι,

γ) τριάντα (30) οπτικοί δίσκοι DVD προσφορά της εταιρείας Sony Pictures Home Entertainment Hellas ΕΠΕ, Μπόταση 2, Αθήνα,

δ) τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος» στο Θέατρο Δημήτρης Ποταμίτης προσφορά της εταιρείας «ΟΝΕΙΡΟΥΣ», Ιλισσίων 21 & Κερασούντος και

ε) τρία (3) σετ διακόσμησης παιδικού δωματίου προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος babycarrots.gr, ΑΝΝΑ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ, Βεΐκου 100, Αθήνα.

10/ Οι νικητές που κερδίζουν τα δύο (2) ποδήλατα καλούνται να τα παραλάβουν οι ίδιοι από το κατάστημα «Ποδήλατο», ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο.Ε., Εμπόριο Ποδηλάτων, Λεωφόρος Γαλατσίου 84, Γαλάτσι. Σε περίπτωση που κατοικούν σε μεγάλη απόσταση ή δεν επιθυμούν να τα παραλάβουν από το κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κατάστημα και να ζητήσουν την αποστολή του δώρου τους, με έξοδα που βαρύνουν τους ίδιους τους νικητές.

Οι νικητές που κερδίζουν ένα από τα τριάντα (30) επιτραπέζια παιχνίδια, τα τριάντα (30) DVDή τα τρία (3) Σετ διακόσμησης, καλούνται να παραλάβουν το δώρο τους από το λογιστήριο του mamakid, Αγίου Γερασίμου 29, Ζωγράφου. Σε περίπτωση που κατοικούν σε μεγάλη απόσταση ή δεν επιθυμούν να το παραλάβουν από την παραπάνω διεύθυνση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το mamakidμέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και να ζητήσουν την αποστολή του δώρου τους, με έξοδα που βαρύνουν τους ίδιους τους νικητές.

Οι νικητές που κερδίζουν μία διπλή πρόσκληση από τις τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος» οφείλουν να κάνουν κράτηση στην παράσταση, για οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αλλά το αργότερο μέχρι την παράσταση της Κυριακής 27 Μαρτίου 2011.

Όλα τα ανωτέρω θα περιγράφονται με λεπτομέρειες σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβει ο κάθε νικητής, ανάλογα με το είδος του δώρου που έχει κερδίσει. Οι νικητές οφείλουν να ανταποκριθούν οι ίδιοι απαντώντας στο προαναφερθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα τους αποσταλεί ή εκτελώντας τις αντίστοιχες ενέργειες διεκδίκησης του δώρου, όπως περιγράφεται παραπάνω, ανάλογα με το είδος του δώρου.

Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία από μέρους των νικητών και η διεκδίκηση του δώρου, με παραλαβή ή αίτημα αποστολής του δώρου στη διεύθυνση του νικητή,θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, οι νικητές χάνουν το δικαίωμα στο δώρο τους.

11/ Το mamakidέχει υποχρέωση να αναρτήσει στον ιστότοπο κατάλογο με τα ονόματα των νικητών την ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης. Ατομικά καθένας από τους νικητές θα ειδοποιηθεί για το γεγονός ότι κέρδισε και τον τρόπο παραλαβής του δώρου μόνο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που είναι και το μέσο επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες και τους νικητές αναφορικά με τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες έχουν την αποκλειστική ευθύνη να παρέχουν κατά τη συμμετοχή τους έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονική ταχυδρομείου και να ελέγχουν τα μηνύματά τους για ζητήματα που αφορούν τον Διαγωνισμό.

12/ Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

13/ Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να παρέχουν αληθή και ακριβή στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους, ούτε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Το mamakidδιατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστέλλει ενημερωτικό υλικό που αφορά στον ιστότοπο. Η καταχώρηση λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων καθιστά τη συμμετοχή άκυρη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, μέσω επικοινωνίας με το mamakid.

14/ Το mamakidδιατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορο μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό.

15/ Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κατά τα ανωτέρω και την ειδοποίηση των νικητών, το mamakidαπαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την παραλαβή και χρήση του δώρου.

16/ Το mamakidέχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

17/ Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων συμμετοχής.

18/ Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.