Αρχική σελίδα Παλαιότερα Σεμινάριο για ενήλικες "Πώς βλέπω τον εαυτό μου και πως με βλέπουν οι άλλοι; Κατανοώντας τις ζωγραφιές μου, γνωρίζω τον εαυτό μου"

Σεμινάριο για ενήλικες "Πώς βλέπω τον εαυτό μου και πως με βλέπουν οι άλλοι; Κατανοώντας τις ζωγραφιές μου, γνωρίζω τον εαυτό μου"

Το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων πραγματοποιεί Σεμινάριο για ενήλικες με θέμα "Πώς βλέπω τον εαυτό μου και πως με βλέπουν οι άλλοι; Κατανοώντας τις ζωγραφιές μου, γνωρίζω τον εαυτό μου" την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 και ώρα 5:15 μ.μ. - 8:15 μ.μ.

Στο παρόν εργαστήρι οι συμμετέχοντες μέσω του σχεδίου και της ενεργητικής συμμετοχής θα επιχειρήσουν να κατανοήσουν τον εαυτό τους. Θα αξιοποιηθεί δουλειά στην μεγάλη ομάδα  - ολομέλεια, ατομική επεξεργασία θεμάτων και συνεργασία σε μικρές ομάδες. Μέσα από αυτό το διπλό καθρέφτισμα (στον εαυτό του και στους άλλους) κανείς δύναται να φωτίσει προσωπικές του πληροφορίες – πιθανά μη συνειδητές, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Δηλώσεις συμμετοχής έως: 3 Μαΐου 2011

Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ.

Το Σεμινάριο γίνεται από την έμπειρη ψυχοθεραπεύτρια κα Μαρία Μαραγκοπούλου, Κοινωνική Λειτουργό, MSc Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

Παράλληλα, θα υπάρχει εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 4-12 ετών
Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, Ώρες 9:00π.μ. – 6:00μ.μ, www.akademeia.gr