Αρχική σελίδα Παλαιότερα Ελάτε στο Πάρτι Γενεθλίων του mamakid.gr στις 28 Μαΐου!

Ελάτε στο Πάρτι Γενεθλίων του mamakid.gr στις 28 Μαΐου!

Ο ιστότοπος mamakid.gr που όλοι αγαπήσατε, κλείνει 1 έτος επιτυχημένης λειτουργίας στο διαδίκτυο και σας καλεί όλους στα πρώτα του γενέθλια!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 και ώρα 5-7 το απόγευμα στην ηλιόλουστη αυλή στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», του οποίου το mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας. 

Το mamakid.gr στο σύντομο χρόνο λειτουργίας του, κέρδισε την αγάπη των γονιών και έκανε τη διαφορά στην ηλεκτρονική ενημέρωση για τους γονείς, δημοσιεύοντας πολύτιμες πληροφορίες με γνώμονα την ενίσχυση της δημιουργικής σχέσης παιδιού και γονέα και πάντα με σεβασμό και αγάπη στα παιδιά και τους γονείς.

Επίσημοι καλεσμένοι… όλα τα παιδιά, που θα διασκεδάσουν με τα παιχνίδια που θα οργανωθούν, θα απασχοληθούν δημιουργικά από έμπειρους εμψυχωτές και θα τα περιμένουν δώρα και εκπλήξεις, καθώς και face-painting!

Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συζητήσουν ξέγνοιαστα και να γνωρίσουν από κοντά τους συνεργάτες του mamakid.gr.

Στο τέλος της γιορτής θα γίνει κλήρωση δώρων! Χορηγοί των δώρων θα είναι οι Εκδόσεις Διάπλαση, που θα προσφέρουν για την κλήρωση 10 βιβλία και τα Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης που θα προσφέρουν 3 παιδικές τούρτες γενεθλίων!

Τα Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης θα είναι επίσης χορηγός της εκδήλωσης, προσφέροντας το νόστιμο κέρασμα της γιορτής!

Το πρόγραμμά μας έχει οργανωθεί από τους έμπειρους συνεργάτες εμψυχωτές μας και θα απασχολήσει ευχάριστα ακόμα και μωρά λίγων μηνών, που με τις μαμάδες τους θα παίξουν με παιχνίδια που ταιριάζουν στην ηλικία τους σε κατάλληλο χώρο! Επίσης, ανάμεσα στις παροχές του χώρου είναι και η αλλαξιέρα, οπότε μη διστάσετε να φέρετε μαζί τα μωρά σας, όσο μικρά κι αν είναι!

 

  • Δείτε επίσης την εκδήλωσή μας στο facebook εδώ
  • Δείτε το σχετικό θέμα στο forum μας εδώ

 

 

Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη! Σας περιμένουμε!

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Δείτε τον χάρτη για λεπτομέρειες πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια». Εύκολο πάρκινγκ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί εκδήλωσης:

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά το Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" για τη φιλοξενία της εκδήλωσης!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 15 Μαΐου 2011