Αρχική σελίδα Παλαιότερα Παράσταση "Στο Βυθό Δασκάλες" από παιδιά με δωρεάν είσοδο

Παράσταση "Στο Βυθό Δασκάλες" από παιδιά με δωρεάν είσοδο

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων "Άννα Συνοδινού" οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου με παιδιά των 1ου+2ου Δημοτικών Σχολείων ΥΜΗΤΤΟΥ μας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση "Στο Βυθό Δασκάλες" με ελεύθερη είσοδο.
Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας επίμονης νηπιαγωγού, παλιών και νεότερων μαθητών της και όχι μόνο, που σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους γονείς πασχίζουν εδώ και χρόνια να προσφέρουν με προσωπικό κόπο και κόστος ένα πιο αισιόδοξο μέλλον στα παιδιά των σχολείων μας μέσω της τέχνης και του θεάτρου. 
Η ιστορία βασίζεται σε διασκευή του έργου "Μέσα στο νερό δασκάλα" του Γιάννη Ξανθούλη, όπου μέσα από έναν αστείο τρόπο μας δείχνει πως δυο κορίτσια αποφασίζουν να διδάξουν στα ψάρια για τον κόσμο και τις συνήθειες των ανθρώπων ... με αποτέλεσμα να προκαλέσουν χάος και ταραχή στην ευτυχισμένη Ψαροχώρα.. Θα μπορέσει άραγε η Ψαροχώρα να γυρίσει στους παλιούς φιλήσυχους και ευτυχισμένους της ρυθμούς; Κάτι μάλλον θα πρέπει να γίνει και θα την βρούν την άκρη δίνοντάς μας ένα τεράστιο μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ...
Παίζουν οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου με παιδιά των 1ου+2ου Δημοτικών Σχολείων ΥΜΗΤΤΟΥ
 
Ημερ/νία δημοσίευσης: 24 Μαΐου 2011