Αρχική σελίδα Παλαιότερα Το Πάρτι του mamakid.gr - περάσαμε καταπληκτικά!!!

Το Πάρτι του mamakid.gr - περάσαμε καταπληκτικά!!!

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Πάρτι για τον 1 χρόνο του αγαπημένου σας mamakid.gr! Περίπου 250 παιδιά και γονείς πέρασαν ώρες διασκέδασης και χαράς μέσα στην όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα που ετοίμασαν οι συνεργάτες του mamakid.gr .

Από τις 5 το απόγευμα, το Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» που φιλοξένησε τη γιορτή μας άρχισε να κατακλύζεται από οικογένειες με παιδάκια γεμάτα όρεξη για πάρτι! Πολύ γρήγορα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί παιχνίδια και μπαλόνια, ενώ τα τραπέζια και οι καρέκλες της αυλής γέμισαν αμέσως κόσμο!

Οι συνεργάτες του mamakid.gr καλωσόρισαν τον κόσμο και μετά τα παιδιά ακολούθησαν τις οργανωμένες δραστηριότητες παιχνιδιών που είχαν ετοιμάσει οι έμπειροι παιδαγωγοί - συνεργάτες του mamakid.gr, ενώ τα μικρότερα παιδάκια έπαιζαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία τους υπό την επίβλεψη της έμπειρης παιδαγωγού μας και με την παρέα των  μαμάδων τους!

Μετά το ξέφρενο παιχνίδι των παιδιών, που περιλάμβανε τέσσερα διαφορετικά είδη παιχνιδιού, το καθένα με διαφορετικό ενδιαφέρον και στόχο, προχωρήσαμε στο κέρασμα νόστιμης πίτσας, προσφορά της Pizza Fanκαι στη συνέχεια ακολούθησε το γευστικότατο γλυκό, προσφορά των Ζαχαροπλαστείων Χαχάμης.

Το κλείσιμο της υπέροχης αυτής εκδήλωσης έγινε με την κλήρωση των δώρων που έγινε εκείνη τη στιγμή κι έτσι 10 τυχερά παιδιά κέρδισαν βιβλία από τις Εκδόσεις Διάπλαση, 3 παιδιά κέρδισαν από μία τούρτα γενεθλίων από τα Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης, ενώ το Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» πρόσφερε δωρεάν προσκλήσεις για τις καλοκαιρινές παραστάσεις.

Όλη η ομάδα του mamakid.gr ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας!!! Χρόνια πολλά mamakid!!!

 

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ.