Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Ο Κεραυνός σε βιντεοπαιχνίδι - Cars 2: TheVideoGame

Ο Κεραυνός σε βιντεοπαιχνίδι - Cars 2: TheVideoGame

Ο αγαπημένος Κεραυνός Μακ Κουίν έρχεται και σε βιντεοπαιχνίδι για ατελείωτη διασκέδαση! Το Cars 2: TheVideoGame της εταιρείας Disney κυκλοφορεί για Nintento DS, Wii, PS3, PC, XBOX 360!

To Cars 2: TheVideoGame είναι το επίσημο παιχνίδι της πολυαναμενόμενης ταινίας animation της Disney Pixar, Cars 2, και μεταφέρει τους παίκτες στον μοναδικό κόσμο των «Αυτοκινήτων» όπου θα βρουν όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας σε νέες περιπέτειες και σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθώντας την πλοκή της ταινίας Αυτοκίνητα 2, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν ως Μπάρμπας, ως Κεραυνός Μακουίν, ή και ως έναν από τους νέους χαρακτήρες, καθώς θα εκπαιδεύονται στο διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο - CHROME για να γίνουν παγκόσμιοι κατάσκοποι. Θα αναλάβουν επικίνδυνες αποστολές, και θα αγωνιστούν σε συναρπαστικούς αγώνες για να αναδειχθούν ως το ταχύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερους από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως ο Μπάρμπας, ο Κεραυνός Μακουήν, ο Φιν Μακσφαίρας, ή η Xόλι Πολύστροφηκαι εκπαιδευτείτε για να γίνετε κατάσκοποι παγκόσμιας κλάσης
  • Κάντε ελιγμούς που μόνο οι χαρακτήρες των «Αυτοκινήτων» μπορούν να κάνουν, όπως οδήγηση με την όπισθεν, εναέρια ακροβατικά, ντελαπαρίσματα αποφυγής εμποδίων και άλλα
  • Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ενάντια στους φίλους και την οικογένειά τους με έως και 4 παίκτες, για να ξεκλειδώσουν συναρπαστικές νέες πίστες, νέους χαρακτήρες και επικίνδυνες αποστολές κατασκοπείας.
  • Η έκδοση DS περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές παγκόσμιες τοποθεσίες που δεν εμφανίζονται στην ταινία

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω!

Κυκλοφορεί μαζί με την ταινία στις 23 Ιουνίου 2011 για Nintento DS, Wii, PS3, PC, XBOX 360!