Αρχική σελίδα Παλαιότερα To Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Ημέρα των Ζώων με 50% έκπτωση!

To Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Ημέρα των Ζώων με 50% έκπτωση!

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και προσφέρει σε όλους 50% έκπτωση!

Η 4η Οκτωβρίου είναι ημέρα γιορτής για τους κατοίκους του Αττικού Zωολογικού Πάρκου και ταυτόχρονα ημέρα ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ζωικό βασίλειο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ΑΖΠ γιορτάζει αυτήν την ημέρα προσφέροντας έκπτωση 50% για όλους! Κάθε επισκέπτης, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να προσφέρει ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί στην πανευρωπαϊκή καμπάνια της ΕΑΖΑ (European Association of Zoos and Aquaria)  για τη διάσωση των πιθήκων, στηρίζοντας τον αγώνα για την προστασία τους. 

Ειδικά για την ημέρα αυτή θα  πραγματοποιηθούν τρεις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις των θαλάσσιων θηλαστικών του Πάρκου, των δελφινιών και των θαλάσσιων λιονταριών.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα ζωολογικό πάρκο, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα.

Με έμφαση στο συνδυασμό ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, έντεκα χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας- που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 4 Οκτωβρίου 2011