Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Νέα συλλογή υποδημάτων Kickers

Νέα συλλογή υποδημάτων Kickers

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας της Kickers είναι γεγονός, με παπούτσια που προσφέρουν ποιότητα και άνεση, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικά και διαχρονικά. 

Η νέα συνεργασία της Kickers με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Gore-Tex® για τον χειμώνα 2011 προσδίδει μοναδική καινοτομία στα υποδήματα, με στόχο πάντα την άνεση και την ανθεκτικότητα σε όλες τις συνθήκες.Η τεχνολογία Gore-Tex® χαρακτηρίζεται από ένα αδιάβροχο, αντιανεμικό υλικό που αποτελείται από μεμβράνεςπου αναπνέουν και προστατεύουν το παπούτσι σε αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας μέγιστη προστασία και άνεση.

Στη βρεφική και παιδική σειρά, θα βρει κανείς μοντέρνα σχέδια και άνετα και αξιόπιστα υποδήματα που προστατεύουν και κρατούν σε σωστή στάση το πέλμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή βάδιση των μικρών που ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα αλλά και των μεγαλύτερων που βρίσκονται μονίμως σε κίνηση.

Τα υποδήματα Kickers διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες: David & Friends (Hellas) Α.Ε., τηλ.2106928424.

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 22 Οκτωβρίου 2011