Αρχική σελίδα Παλαιότερα Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Ακαδημία Αθηνών βραβεύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

altΜε το βραβείο Νικολάου Καρόλου τιμήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το κοινωφελές έργο του, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου κατά την ετήσια πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Kώστας Γιαννόπουλος, από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργιάδη, παρουσία του πρωθυπουργού κ.Λουκά Παπαδήμου.

Το βραβείο Νικολάου Καρόλου, απονεμόμενο σε πρόσωπο ή συντεταγμένη ομάδα για πράξη κοινωνικής αρετής και ευποϊίας η οποία προάγει την κοινωνική πρόνοια, απονεμήθηκε φέτος στο Χαμόγελο του Παιδιού για το εξαιρετικό και πανελληνίου εμβέλειας κοινωφελές έργο του για την αρωγή και τη φροντίδα παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν αντίξοες και προβληματικές συνθήκες διαβίωσης, ανάπτυξης και εκπαίδευσης.

Σήμερα, 16 χρόνια μετά την ίδρυση του συλλόγου από τον μικρό Ανδρέα, η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση, αλλά και κινητήριο δύναμη ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει να ενεργεί απρόσκοπτα, με το ίδιο όραμα και ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση στο έργο που έχει αναλάβει, να χαρίζει το χαμόγελο σε κάθε παιδί!

Το βραβείο αυτό αφιερώνεται στον μικρό ιδρυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού», στους χιλιάδες εθελοντές που είναι παρόντες σε όλες τις προσπάθειες, στους εργαζομένους του συλλόγου που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά, στις εταιρίες χορηγούς που στηρίζουν τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού και κυρίως σε όλους εκείνους που εδώ και 16 χρόνια υποστηρίζουν τον σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν.

 

Περισσότερα για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" διαβάστε εδώ.