Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις "Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης"

Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις "Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης"

altTo mamakid.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης" για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012.

Η μικρή Ζεραλντίν είναι κορίτσι της σύγχρονης πόλης. Μεγαλώνει με αστική πολυτέλεια, με πατέρα μεγαλοδικηγόρο και μητέρα διευθύντρια περιοδικού μόδας. Γύρω της, υπάρχουν άφθονα υλικά αγαθά και ειλικρινής οικογενειακή αγάπη, αλλά καμία προϋπόθεση για ονειρεμένα φαντασιακά πετάγματα. Ευτυχώς που υπάρχει στη ζωή της ο επαρχιώτης παππούς Λιονελ.. Δίπλα από το εξοχικό του απλώνεται μια ωραία λίμνη, γεμάτη μύθους και μυστήρια... Έτσι οι διακοπές κοντά του μετατρέπονται σε μαγική φυγή σε έναν κόσμο παραμυθένιας ομορφιάς. Ανάμεσα ονείρου και πραγματικότητας ο παππούς θα αποκαλύψει τα μυστικά των ξωτικών κι άλλων νεραϊδομορφων  στοιχειών στην μικρή εγγονή του Ζεραλντίν.

Μια όμορφη και διασκεδαστική παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν οι παππούδες στη ζωή μας! Τα παιδιά αντιλαμβάνονται την αξία της φιλίας, του σεβασμού στη φύση, αλλά και την αγάπη όχι μόνο προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και σε … ξωτικά!!! Η θεατρική παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως Εύας Πετροπούλου-Λιανού και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Έναστρον.      

 

Οι νικητές:

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΟΣ

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 25 Ιανουαρίου 2012