Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις στα «Παραμυθοφουρνίσματα»

Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις στα «Παραμυθοφουρνίσματα»

altΤο mamakid.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Παραμυθοφουρνίσματα» για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Τα «Παραμυθοφουρνίσματα» συνεχίζουν να ξετρελένουν με τις γεύσεις τους μικρούς και μεγάλους. Μαγειρεύονται στο studio του Κινητήρα κάθε Κυριακή απόγευμα μέχρι 8 Απριλίου, πλημμυρίζοντας με το πιο γλυκό άρωμα τη γειτονιά γύρω από την Ακρόπολη.

Όλα ξεκινούν με το ζύμωμα των μπισκότων. Η διαδικασία συνεχίζεται με το πλάσιμο, το φορμάρισμα και το ψήσιμο. Παιδιά και γονείς αναλαμβάνουν το γλυκό εγχείρημα, και όσο τα μπισκοτάκια ψήνονται στο φούρνο, η διήγηση παρασύρει τα παιδιά σε κόσμους μαγικούς. Παραμύθια σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων ζωντανεύουν με τη φωνή του μάγειρα – παραμυθά, με μουσική και βίντεο αρτ. Τέλος – κι αν δεν έχουνε καεί – ο καθένας θα φύγει με το μπισκότο του πασπαλισμένο ζάχαρη άχνη κι έτοιμο για φάγωμα!

Κάθε παιδί καλείται να φέρει στο studio του Κινητήρα ένα παλιό παιχνίδι ή ένα βιβλίο που θα ήθελε να μοιραστεί για να συμμετάσχει στην ανταλλαγή των δώρων, ανακυκλώνοντας ότι έχει βαρεθεί και μοιράζοντας χαρά.

 

Οι νικητές:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 26 Ιανουαρίου 2012