Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις στα «Παραμυθοφουρνίσματα»

Διαγωνισμός για 2 μονές προσκλήσεις στα «Παραμυθοφουρνίσματα»

altΤο mamakid.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την παράσταση «Παραμυθοφουρνίσματα» για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Τα «Παραμυθοφουρνίσματα» συνεχίζουν να ξετρελένουν με τις γεύσεις τους μικρούς και μεγάλους. Μαγειρεύονται στο studio του Κινητήρα κάθε Κυριακή απόγευμα μέχρι 8 Απριλίου, πλημμυρίζοντας με το πιο γλυκό άρωμα τη γειτονιά γύρω από την Ακρόπολη.

Όλα ξεκινούν με το ζύμωμα των μπισκότων. Η διαδικασία συνεχίζεται με το πλάσιμο, το φορμάρισμα και το ψήσιμο. Παιδιά και γονείς αναλαμβάνουν το γλυκό εγχείρημα, και όσο τα μπισκοτάκια ψήνονται στο φούρνο, η διήγηση παρασύρει τα παιδιά σε κόσμους μαγικούς. Παραμύθια σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων ζωντανεύουν με τη φωνή του μάγειρα – παραμυθά, με μουσική και βίντεο αρτ. Τέλος – κι αν δεν έχουνε καεί – ο καθένας θα φύγει με το μπισκότο του πασπαλισμένο ζάχαρη άχνη κι έτοιμο για φάγωμα!

Κάθε παιδί καλείται να φέρει στο studio του Κινητήρα ένα παλιό παιχνίδι ή ένα βιβλίο που θα ήθελε να μοιραστεί για να συμμετάσχει στην ανταλλαγή των δώρων, ανακυκλώνοντας ότι έχει βαρεθεί και μοιράζοντας χαρά.

 

Οι νικητές:

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΚΟΣ 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 31 Ιανουαρίου 2012