Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς «My Baby & Me» δωρεάν εφαρμογή για iPhone

«My Baby & Me» δωρεάν εφαρμογή για iPhone

Η Philips AVENT παρουσιάζει την πρώτη της δωρεάν εφαρμογή για κινητά, το “My baby and me” για να βοηθήσει τις μητέρες. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για iPhone και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών για την παρακολούθηση της ανάπτυξη του μωρού.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής “My baby and me” η μητέρα μπορεί να κρατήσει ημερολόγιο με στοιχεία για την ανάπτυξη του, το βάρος, τον ύπνο και τις τροφές. Οι κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής αφορούν τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά της ομαλής ανάπτυξης του βρέφους, όπως :

  • Τάισμα:Βοηθάει τις μητέρες να θυμούνται από ποιό στήθος θήλασαν τελευταία, πόσα γεύματα ήταν στερεά και πόσα υγρά, αν επέλεξαν  μπιμπερό ή θηλασμό και την πιο πρόσφατη ώρα που έφαγε το μωρό. Οι παραπάνω πληροφορίες συγκεντρώνονται σε απλά και χρήσιμα διαγράμματα.
  • Αλλαγή πάνας: Με χρήσιμα διαγράμματα για την κινητικότητα του εντέρου του μωρού.
  • Ύπνος:Καταγράφει την ώρα που κοιμάται ένα μωρό κάθε βράδυ, βοηθώντας τη μητέρα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις συνήθειες του ύπνου.
  • Βάρος και Ύψος:Καταγράφει την σωματική ανάπτυξη ενός μωρού μέσω του βάρους και του ύψους σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Επίσης, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες να ανεβάζουν φωτογραφίες και να παρακολουθούν τα κύρια στάδια ανάπτυξης του μωρού, συμπεριλαμβανομένης της γέννησης, της πρώτης στερεάς τροφής, το μπουσούλημα και το περπάτημα, ενώ μέσα από εικονικά αυτοκόλλητα, επιτρέπει στις μητέρες να μοιραστούν τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια μέσω του Facebook. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι εμπλουτισμένη με πρακτικές συμβουλές για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού.

Η εφαρμογή “My baby and me” διατίθεται δωρεάν στους χρήστες iPhone στην αγγλική γλώσσα μέσω του AppStore, ενώ από το τέλος Φεβρουαρίου είναι διαθέσιμη και η ελληνική έκδοσή του.