Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;»

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;»

Το mamakid.gr σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση για το Σάββατο 31 Μαρτίου & Κυριακή 1 Απριλίου.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών και παρακολουθεί τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’την πείνα της φτωχής οικογένειας της.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και το κορίτσι ανακαλύπτει ότι ο λευκός αρκούδος έχει ένα μυστικό με το οποίο εκείνη θα πρέπει να ζήσει γιατί αλλιώς θα πάθουν και οι δύο μεγάλο κακό. Οι συμβουλές όμως της μητέρας της που θέλει να την προστατεύσει θα την οδηγήσουν στο να κάνει ένα τρομερό λάθος..

Μια παράσταση που μιλά για την δύναμη της αγάπης, της εμπιστοσύνης, τη σημασία της συγχώρεσης και των επιλογών στη ζωή, καθώς και το πλήθος των δοκιμασιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο νέοι μέχρι να κατορθώσουν να είναι ουσιαστικά μαζί και να κατακτήσουν το δικό τους «...και ζήσαν αυτοί καλύτερα».

Περισσότερα για την παράσταση διαβάστε εδώ.

 

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Οι νικητές:

 

για Σάββατο 31/3 στις 17.30

ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
TΟΝΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΑΓΓΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

για Κυριακή 1/4 στις 11.30

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΝΤΙΝΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΑΡΓΥΡΩ ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το mamakid διοργανώνει Διαγωνισμό για 10 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα.
3. Εξαιρούνται της συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο mamakid, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού.
4. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 26/3/2012 έως και τις 30/3/2012 και ώρα 11.00 π.μ.
5. Ως συμμετοχή στο διαγωνισμό νοείται η επιτυχής συμπλήρωση της φόρμας του διαγωνισμού, που θα συνοδευτεί από αποστολή ενός επιβεβαιωτικού email εκ μέρους του mamakid.
6. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας.
7. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 11.00 π.μ., στις 30/3/2012. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής. Περισσότερες από μία συμμετοχές θα οδηγήσουν στην ακύρωση του συμμετέχοντα από την κλήρωση.
8. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του mamakid στις 30/3/2012, ώρα 12 το μεσημέρι και θα κληρωθούν πέντε (5) νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 31/1 ώρα 17.30 και πέντε (5) νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 1/4 ώρα 11.30 για την παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» στο Κινητήρας Studio, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη μόνο για τη συγκεκρμένη ημερομηνία και ώρα. Οι νικητές θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπο λίγες ώρες αργότερα και θα ενημερωθούν μέσω email.
9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
10. Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να παρέχουν αληθή και ακριβή στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους, ούτε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστέλλει ενημερωτικό υλικό που αφορά στον ιστότοπο. Η καταχώρηση λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων καθιστά τη συμμετοχή άκυρη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, μέσω επικοινωνίας με το mamakid.
11. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορο μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό.
12. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κατά τα ανωτέρω, την ειδοποίηση των νικητών και την αποστολή των δώρων, το mamakid απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την παραλαβή και τη χρήση του δώρου.
13. Το mamakid έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων συμμετοχής.


Καλή επιτυχία!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 26 Μαρτίου 2012