Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 5 θεραπείες Λεμφικού Μασάζ

Διαγωνισμός για 5 θεραπείες Λεμφικού Μασάζ

Το mamakid.gr σας προσφέρει 5 θεραπείες Λεμφικού Μασάζ σε συνεργασία με το κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa.

Κερδίστε 5 θεραπείες λεμφικού μασάζ διάρκειας 40 λεπτών και αξίας 60,00 ευρώ η καθεμία από το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Tantra Beauty+Spa.

Το λεμφικό μασάζ είναι το απόλυτο θεραπευτικό μασάζ για τον σύγχρονο άντρα και γυναίκα. Πέρα από τις χαλαρωτικές του και ευεργετικές του δράσεις (ενεργοποίηση του νευρικού συστήματος, έχει αναλγητική δράση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνει τον οργανισμό, το μυϊκό σύστημα και βοηθάει στην κανονική λειτουργία του εντέρου), έχει και θεαματικά αποτελέσματα στην αισθητική σώματος λόγω της καταπολέμησης της κατακράτησης των υγρών που έχει σαν αποτέλεσμα το πρήξιμο και την κυτταρίτιδα.

Περισσότερα για το κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa διαβάστε εδώ.

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι νικητές:

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΤΒΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΤΣΕΡΓΑ
ΚΙΚΗ  ΓΡΥΣΠΟΥ

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το mamakid σε συνεργασία με τo κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa διοργανώνει Διαγωνισμό για 5 θεραπείες Λεμφικού Μασάζ με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα.
3. Εξαιρούνται της συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο mamakid, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού.
4. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 2/4/2012 έως και τις 18/4/2012 και ώρα 00.00.
5. Ως συμμετοχή στο διαγωνισμό νοείται η επιτυχής συμπλήρωση της φόρμας του διαγωνισμού, που θα συνοδευτεί από αποστολή ενός επιβεβαιωτικού email εκ μέρους του mamakid.
6. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας.
7. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 00.00, στις 18/4/2012. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής. Περισσότερες από μία συμμετοχές θα οδηγήσουν στην ακύρωση του συμμετέχοντα από την κλήρωση.
8. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του mamakid στις 19/4/2012, ώρα 12.00 το μεσημέρι και θα κληρωθούν πέντε (5) νικητές που θα κερδίσουν από μία θεραπεία λεμφικού μασάζ. Οι νικητές θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπο λίγες ώρες αργότερα και θα ενημερωθούν μέσω email.
9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
10. Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να παρέχουν αληθή και ακριβή στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους, ούτε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστέλλει ενημερωτικό υλικό που αφορά στον ιστότοπο. Η καταχώρηση λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων καθιστά τη συμμετοχή άκυρη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, μέσω επικοινωνίας με το mamakid.
11. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορο μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό.
12. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κατά τα ανωτέρω, την ειδοποίηση των νικητών και την αποστολή των δώρων, το mamakid απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την αποστολή, παραλαβή και τη χρήση του δώρου.
13. Το mamakid έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων συμμετοχής.

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Απριλίου 2012