Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις στην πρεμιέρα της ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος"

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις στην πρεμιέρα της ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος"

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος" για την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Η πρεμιέρα της ταινίας "Ο Ζωολογικός μας Κήπος" με τους Ματ Ντέιμον και Σκάρλετ Γιόχανσον που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 20:00 στα ODEON COSMOPOLIS, στο Μαρούσι.

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένας πατέρας, ο οποίος έχει μείνει χήρος, αγοράζει έναν ερειπωμένο ζωολογικό κήπο, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή. Καθώς όμως έρχεται αντιμέτωπος με αμέτρητα εμπόδια για να καταφέρει να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο ανοιχτό, πρέπει ταυτόχρονα να βρει το κουράγιο να αφοσιωθεί ξανά στα παιδιά του και στη νέα τους ζωή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Κάμερον Κρόου (“Almost Famous”) επιστρέφει με μια αληθινή ιστορία για την αναζήτηση της ευτυχίας, τη δύναμη της οικογένειας και τον θρίαμβο της ελπίδας.

Η ταινία θα παίζεται στους κινηματογράφους από τις 26 Απριλίου.

 

Χορηγός των προσκλήσεων είναι το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που είναι Υποστηρικτής της πρεμιέρας.

 

 

 

 

 

Οι νικητές:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΑΣΠΑΣΙΑ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
ΝΕΦΕΛΗ ΠΕΣΣΙΝΗ
ΜΑΡΙΑΜ ΦΕΝΤΙΑΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΙΟΥΣΗ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΙΑΣΟΥ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΓΡΟΥΜΠΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 22 Απριλίου 2012