Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις εισόδου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις εισόδου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις εισόδου για ένα ταξίδι στα ζώα των πέντε ηπείρων!

Οι νικητές, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να το επισκεφτούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τα 5 νέα μωρά που γεννήθηκαν στο ΑΖΠ τους τελευταίους μήνες, συγκεκριμένα ένα μικρό μαύρο τζάγκουαρ, δύο τιγράκια και δύο καρακάλ. Περισσότερα για τα νέα μωρά του ΑΖΠ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα ζωολογικό πάρκο, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα. Στα έντεκα χρόνια λειτουργίας του δίνει έμφαση στον συνδυασμό ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης και προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι στην πανίδα των πέντε ηπείρων.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φιλοξενεί περισσότερα από 350 είδη του ζωικού βασιλείου στα 200 στρέμματα της έκτασής του, την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στον κόσμο και μπορεί να δει κανείς ζώα της αφρικανικής σαβάνας, της ελληνικής πανίδας, ζώα της φάρμας, αλλά και παιχνιδιάρικα δελφίνια!

Οι διπλές προσκλήσεις αφορούν 1 ενήλικα + 1 παιδί (3 έως 12 ετών).

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Οι νικητές:

1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

2. ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΜΕΝΤΖΑ

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 18 Ιουλίου 2012