Αρχική σελίδα Παλαιότερα "Σερφάρω, δε ρισκάρω!" - online εκδήλωση από τη Microsoft Ελλάς και Το Χαμόγελο του Παιδιού

"Σερφάρω, δε ρισκάρω!" - online εκδήλωση από τη Microsoft Ελλάς και Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Microsoft Ελλάς και Το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλούν το κοινό στην online εκδήλωση Youth Online Safety - "Σερφάρω, δε ρισκάρω!" την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου την οποία μπορεί το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης είναι η ασφάλεια στο διαδίκτυο και στόχος είναι να παρουσιαστούν τα οφέλη αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι που απορρέουν από τη χρήση της τεχνολογίας.

Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους μέσα από έναν ανοιχτό διαδραστικό διάλογο σχετικά με την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων αλλά και το φαινόμενο του εκφοβισμού μέσω διαδικτύου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ. στο GAZARTE, Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι. Συντονιστές είναι ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους και η Ανδρονίκη Κολοβού ενώ διαδικτυακά θα συμμετέχουν και σχολεία από την περιφέρεια της Ελλάδας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση μέσω live streaming κάνοντας κλικ στο http://www.microsoftlive.gr/youthonlinesafety