Αρχική σελίδα Παλαιότερα Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Κάρτας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Κάρτας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Tα Χριστούγεννα έρχονται και τα περισσότερα από 2000 ζώα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θέλουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Γι' αυτό, το ΑΖΠ διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής χριστουγεννιάτικης κάρτας για παιδιά 4 έως 12 ετών!

Παιδιά ηλικίας από 4 – 12 ετών μπορούν να ζωγραφίσουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα με πρωταγωνιστές τα ζώα του Πάρκου και να γράψουν ευχές εμπνευσμένα από αυτά. Οι ζωγραφιές μπορούν να παραδοθούν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Πάρκου, ή να σκαναριστούν και να αποσταλούν είτε στην σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com.atticazoologicalpark) χρησιμοποιώντας το #ΑΖP_Χmascard είτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '; document.write( '' ); document.write( addy_text15860 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

H πιο ευρηματική κάρτα θα γίνει η επίσημη χριστουγεννιάτική κάρτα των ζώων και ανθρώπων του Πάρκου. Επιπλέον δύο τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν μια ετήσια οικογενειακή κάρτα για αυτά και την οικογένειά τους ενώ θα έχουν και τη μοναδική εμπειρία να γίνουν φροντιστές για μια μέρα και να γνωρίσουν μερικά ζώα από πολύ πολύ κοντά.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2013.