Αρχική σελίδα Νεότερα "Το πιο πολύτιμο δώρο" - Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου

"Το πιο πολύτιμο δώρο" - Χριστουγεννιάτικο εργαστήριο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου

Τι είναι το δώρο για εσάς; Ποιό είναι το πιο πολύτιμο δώρο στον κόσμο; Τι δώρο θα κάνατε την Παραμονή των Χριστουγέννων στα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο εργαστήριο για παιδιά Α΄ έως και Δ΄ Δημοτικού, που σχεδίασαν και υλοποιούν οι Βιβλιοθηκονόμοι και οι Μουσειοπαιδαγωγοί της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου, τα παιδιά θα ανακαλύψουν την ξεχωριστή σημασία κάθε δώρου μέσα από την ανάγνωση ενός λαϊκού παραμυθιού με συντροφιά ήχων από μουσικά όργανα.

Τα παιδιά, με εργαλεία τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους,  φτιάχνουν μια μικρή κατασκευή από πηλό για να τη δωρίσουν όπου επιθυμούν και κάνουν τις ευχές τους για τον καινούργιο χρόνο.

Ημέρα & ώρα: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17:30

Η είσοδος στο εργαστήριο είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210 9469631 και 632 (Tρίτη έως Παρασκευή: 8.30-20.00, Σάββατο και Δευτέρα: 8.30-15.30).

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936 177 143, στο fax: 210 9417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .