Αρχική σελίδα Παλαιότερα Ψυχο-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Σχολικός Εκφοβισμός-Αναγνώριση και Τρόποι Παρέμβασης»

Ψυχο-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Σχολικός Εκφοβισμός-Αναγνώριση και Τρόποι Παρέμβασης»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει, ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για μητέρες/γονείς με θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός-Αναγνώριση και Τρόποι Παρέμβασης» την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 με ελεύθερη είσοδο.

 

Ο σχολικός εκφοβισμός κάνει ολοένα συχνότερα και εντονότερα την εμφάνισή του στα ελληνικά σχολεία. Οι εκπαιδευτικοί δυσκολεύονται στο πώς να διαχειριστούν το φαινόμενο, οι γονείς  δεν είναι σίγουροι με ποιο τρόπο να στηρίξουν το παιδί τους, με αποτέλεσμα τόσο τα παιδιά που εκφοβίζονται, όσο και τα παιδιά που εκφοβίζουν να μένουν αβοήθητα και το πρόβλημα να διογκώνεται. 
Σκοπός του σεμιναρίου  είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, η κατανόηση όλων των πτυχών του σχολικού εκφοβισμού και η βοήθεια στη διασαφήνιση του ρόλου του γονέα.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00-13:00 στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης. Είσοδος Ελεύθερη.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας. 

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.