Αρχική σελίδα Νεότερα Δημιουργικά Εργαστήρια για Παιδιά στο Hello Kids

Δημιουργικά Εργαστήρια για Παιδιά στο Hello Kids

Το νέο βιβλιοπωλείο Hello Kids εκτός από επιλεγμένες παιδικές εκδόσεις και παιχνίδια διοργανώνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

 

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις  11:30-1:00 μ.μ ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210-6828809. Κόστος* συμμετοχής: 8 ευρώ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

7/2   Οι Απόκριες πλησιάζουν. Κατασκευάζουμε τρισδιάστατες μάσκες από αφρώδες υλικό.

14/2       Στο εργαστήρι μας διακοσμούμε ξύλινες μάσκες με την τεχνική decopatch.

21/2       Ο χαρταετός μας πρέπει να είναι έτοιμος να πετάξει την Καθαρά Δευτέρα και στο   εργαστήρι μας κατασκευάζουμε διακοσμητικό, πήλινο χαρταετό με ουρά.

28/2       Με την τεχνική  decopatch διακοσμούμε το ξύλινο μονόγραμμά  μας και στολίζουμε την πόρτα του υπνοδωματίου μας    
     
7/3         Κατασκευάζουμε την κυρά Σαρακοστή και μετράμε πόσες εβδομάδες μένουν για το Πάσχα.   

14/3       Πλάθουμε πασχαλινά   κουλουράκια και τα βάζουμε σε όμορφα πασχαλινά καλαθάκια.

21/3       Αρχή της Άνοιξης και ημέρα αφιερωμένη στην ποίηση. Εμπνεόμαστε από ποιήματα της Άνοιξης και ζωγραφίζουμε επάνω σε καμβά, με ακριλικά χρώματα.

28/3       Διακοσμούμε την πασχαλινή μας λαμπάδα με ξύλινα στολίδια και χρωματιστές κορδέλες  για το βράδυ της Ανάστασης.

4/4         Βάφουμε πασχαλινά αυγά με πρωτότυπες εικαστικές τεχνικές.

 

* Δώρο με κάθε συμμετοχή ένα εισιτήριο για την παιδική παράσταση: «Ο Μικρός Πρίγκιπας»,  του Δημήτρη Αδάμη από τις Μαγικές Σβούρες, στο  θέατρο Ιλίσια.

 

Χώρος: Βιβλιοπωλείο Hello kids, Εμπορικό Κέντρο ATRIUM, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, τηλ. 210-6828809

 

 

Επίσης, στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 6μ.μ - 8μ.μ Σεμινάρια κατασκευών για ενήλικες, με την τεχνική decopatch:


6/2 Ξύλινο ρολόι τοίχου
 
13/2 Μαντηλοθήκη ή θήκη για το χαρτί κουζίνας

20/2 Βάζο για τα λουλούδια μας


27/2 Χαρτοπετσετοθήκη σε σχήμα τσαγιέρας ή κλειδοθήκη.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν - Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο με το κόστος των υλικών που θα επιλέξουν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210-6828809.