Αρχική σελίδα Νεότερα Ομιλία για Γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών»

Ομιλία για Γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών»

Το Κέντρο ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ πραγματοποιεί ανοιχτή ομιλία που απευθύνεται σε γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;» την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015.

 

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας με κεντρικό άξονα ότι «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ» σημαίνει «ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ  ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΣΦΑΛΕΣ». Η παρουσίαση του θέματος γίνεται από την κ. Πασπαλή Ασπασία, Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο, Υπεύθυνη του ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ.

 

Πληροφορίες

Ημερ/νία διεξαγωγής: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ώρα διεξαγωγής: 18:30-20:30

Διάρκεια: 2 ώρες
 
Εισηγήτρια: 
Πασπάλη Ασπασία, MSc, BSc,
Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος
Ιδιοκτήτρια της Διεπιστημονικής και Ερευνητικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων (ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ)

Χώρος: Αίθουσα Εκπαιδεύσεων ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ - Πολυτεχνείου 32, 3ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής

Συμμετοχή: 10 ευρώ

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2830100

 

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. (Διεπιστημονική & Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων) δημιουργήθηκε το 1999 με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων μέσα από έγκυρη επιστημονική διάγνωση και εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Μια έμπειρη διεπιστημονική ομάδα ειδικών η οποία στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή, Ψυχίατρο, Παιδοψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, συμβάλει στην επιτυχή διεκπεραίωση του στόχου αυτού με την ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία. Υπηρεσίες που προσφέρονται στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας τους και τη προαγωγή της ψυχικής τους υγείας.

Επίσης, διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις – Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Περισσότερα στο dikepsy.gr