Αρχική σελίδα Παλαιότερα Σεμινάριο για γονείς με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια»

Σεμινάριο για γονείς με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια»

To Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για μητέρες/γονείς με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια» τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με ελεύθερη είσοδο.

-«Δεν ακούει κανέναν.»
-«Θέλει πάντα να γίνεται το δικό του.»
-«Παραπονιέται συνεχώς ότι δεν τον καταλαβαίνουμε.»

Πρόκειται για φράσεις που συχνά οι γονείς αναφέρουν περιγράφοντας τη δυσκολία τους να επικοινωνήσουν με το παιδί τους και να διατηρήσουν μια σχέση ομαλή και λειτουργική.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διερεύνηση, η κατανόηση και η επίλυση των δυσκολιών που προκύπτουν στην επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των παιδιών. Θα συζητηθούν αποτελεσματικότεροι τρόποι παρέμβασης και οριοθέτησης που διευκολύνουν την επικοινωνία και προστατεύουν τη σχέση γονιών-παιδιών από τις συνεχείς προστριβές και συγκρούσεις.

 

Πληροφορίες:

Ημέρα & ώρα: Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, 18:00-20:00.

Χώρος διεξαγωγής: Αγίου Θωμά 14, Αμπελόκηποι

Είσοδος Ελεύθερη - Απαιτείται κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Πληροφορίες & Κράτηση θέσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο 115 25, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00.

Περισσότερα στο http://mazigiatopaidi.gr/el/categories/latest-news/contents/psycho-educational-seminar-communication-in-the-family/

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 10/3/2015