Αρχική σελίδα Νεότερα Πάσχα στο Μουσείο Συναισθημάτων για μικρούς και μεγάλους!

Πάσχα στο Μουσείο Συναισθημάτων για μικρούς και μεγάλους!

Το Μουσείο Συναισθημάτων θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα και εκτός από την έκθεση, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Πασχαλινό Εργαστήρι που σχεδίασε το μουσείο!

 

 

Πασχαλινό Εργαστήρι

«Αυγό-Τάραχο!»

Ήρθε η Άνοιξη και επικρατεί Αυγό Τάραχο …! Τι θα πει αυτό;;; Ελάτε λοιπόν να το εξερευνήσουμε, ανακαλύψουμε, εξιχνιάσουμε, απολαύσουμε μαζί, εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν, στον Κόσμο των Παραμυθιών!

Το Μουσείο Συναισθημάτων έχει πλάσει ένα παραμύθι εμπνευσμένο από την Άνοιξη και τη γιορτή του Πάσχα.
Ένα εργαστήριο μυθοπλασίας, που θα μας εμπνεύσει και θα μας δώσει τη δυνατότητα να γιορτάσουμε την Άνοιξη στον κόσμο των παραμυθιών, εκεί όπου ότι θελήσουμε μπορεί να συμβεί. Η αφήγηση, η διάδραση με το παραμύθι και η εικαστική δραστηριότητα θα μας χαρίσουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε την ταραχή, τη διαφορετικότητα και τη χαρά που κρύβει κάθε μεγάλωμα.

Ημερομηνίες: 6, 7, 8, 9, 14, 15, 16 και 17 Απριλίου
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)
 
 
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα, το Μουσείο Συναισθημάτων θα είναι ανοιχτό, για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες, κάθε μέρα εκτός από τις 10, 11, 12 και 13 Απριλίου. Η διαδραστική έκθεση λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στη συνέχεια στα πασχαλινά εργαστήρια.