Αρχική σελίδα Παλαιότερα Σεμινάριο για Γονείς σχετικά με το Άγχος των Εξετάσεων των Παιδιών

Σεμινάριο για Γονείς σχετικά με το Άγχος των Εξετάσεων των Παιδιών

Το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα: «Άγχος εξετάσεων…Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν;» την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 με δωρεάν είσοδο.

Η περίοδος των εξετάσεων συνοδεύεται από αρκετή πίεση και άγχος, τόσο για τους εφήβους όσο και για το οικογενειακό περιβάλλον. Η προετοιμασία, το φορτωμένο πρόγραμμα, ο ανταγωνισμός και οι πιθανές προσδοκίες του περιβάλλοντος, καθώς και το ίδιο το σύστημα των εξετάσεων, είναι μερικοί από τους παράγοντες που προκαλούν άγχος στους μαθητές. Σκοπός του σεμιναρίου  είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων, η κατανόηση των επιπτώσεων του άγχους και η στήριξη τους στο γονεϊκό τους ρόλο, ώστε να βοηθήσουν τους εφήβους να διαχειριστούν λειτουργικά τα συναισθήματα αυτής της περιόδου.

 

Ημερομηνία & ώρα διεξαγωγής: Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, 18:00-20:00
Χώρος διεξαγωγής: Στα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Θωμά 14, Αμπελόκηποι

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους. Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.