Αρχική σελίδα Νεότερα Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public για τη νέα σχολική χρονιά

Πρόγραμμα Παιδικών Εκδηλώσεων στα Public για τη νέα σχολική χρονιά

Τα Public υποδέχονται σε όλη την Ελλάδα τη νέα σχολική χρονιά με μια σειρά εκδηλώσεων και δημιουργικών δράσεων για τα παιδιά για καλό ξεκίνημα.

 

 

CITY-DIY: Φτιάξε τη δική σου μοναδική τσάντα

Αγόρασε από τα Public τo σακίδιo σου Mairiboo and the City και έλα στα Public για να σου το υπογράψει η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Δημιούργησε με πλαστοζυμαράκια Play-Dohκαι με τα δημιουργικά προϊόντα της Dohvinci!

Έλα στα Public για μοναδικές δημιουργίες με τα πλαστοζυμαράκια Play Doh! Γνώρισε τα νέα προϊόντα και δώσε σχήμα στη φαντασία σου! Στα Public μπορείς να ζήσεις την εμπειρία των σχεδίων 3D με το μοναδικό υλικό δημιουργίας DohVinci! Εξέφρασε το ταλέντο που έχεις μέσα σου και υλοποίησε το! Mαζί ο φίλος μας Dοh-Doh για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

 

Διαγωνισμός BIC

Φωτογραφίσουστο booth της BIC, ανέβασε στο FB της Public τη φωτογραφία #BIC 2016, επίλεξε έναν λαχνό και κέρδισε μία κασετίνα BIC BUS γεμάτη με προϊόντα BIC ή ένα μολύβι γραφίτη BIC Evolution Stripes.

 

Post-it Super Sticky Art

Με Σημειώσεις Post-it Super Sticky μεταφέρουμε όλοι το δικό μας μήνυμα για την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς! Έλα λοιπόν στα Public να ταιριάξουμε τα σωστά χρώματα Post-itκαι να αποκαλύψουμε την μαγική μας εικόνα!

 

Για τις ημερομηνίες και το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων των καταστημάτων Public επισκεφτείτε το Public blog http://blog.public.gr.

 

Επίσης, στα Public θα βρείτε τα πάντα για το σχολείο, σχολικά βιβλία, βοηθήματα, γραφική ύλη, σχολικές τσάντες, ξενόγλωσσα βιβλία κ.α. για όλες τις ανάγκες της σχολικής χρονιάς.