Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για 10 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ & ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ LYCSAC

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για 10 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ & ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ LYCSAC

Το mamakid με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διοργάνωσε για εσάς τον  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για 10 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ & ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ με την ευγενική χορηγία της LYCSAC, με σκοπό να χαρίσει κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο και όμορφο στους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους!

 

 

 

Τα δώρα για τους μικρούς μαθητές είναι 5 τσάντες με τις κασετίνες τους για αγόρια και 5 τσάντες με τις κασετίνες τους για κορίτσια και είναι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες. Οι συμμετοχές θα ανήκουν σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες, «Αγόρι» και «Κορίτσι». Για τεχνικούς λόγους, επειδή δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για τις δύο κατηγορίες ταυτόχρονα, σας προτείνουμε εάν έχετε και αγόρι και κορίτσι, να λάβει μέρος στη μία κατηγορία ο μπαμπάς και στην άλλη η μαμά. Όπως καταλαβαίνετε, τα πιτσιρίκια σας δεν μπορούν να λάβουν μέρος, γιατί οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ενήλικες.

Δηλώστε συμμετοχή στον Διαγωνισμό για να κερδίσετε για το αγόρι ή το κορίτσι σας μια υπέροχη σχολική τσάντα με ταιριαστή κασετίνα γεμάτη γραφική ύλη, για να την κρατήσει την πρώτη του μέρα στο σχολείο!

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός για 10 Σχολικές Τσάντες & Κασετίνες LYCSAC έληξε στις 10/09/2010.

 

 

Οι νικητές είναι:

 

ΑΓΟΡΙ

1. ΙΩΑΝΝΑ ΡΑΝΙΟΥ

2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΝΗ

3. ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

4. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΟΣ

5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ

 

ΚΟΡΙΤΣΙ

1. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΝΤΥΜΕΝΟΥ

2. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

3. ΓΙΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

4. ΑΙΜΙΛΙΑ ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

5. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

   
Ένας από τους νικητές μας: ο μικρός Νικόλας από τη Λήμνο με το δώρο του!