Αρχική σελίδα Παλαιότερα «Γιαπωνέζικοι Κήποι» - συμμετοχική διαδραστική παράσταση για παιδιά από το Θέατρο Νέων

«Γιαπωνέζικοι Κήποι» - συμμετοχική διαδραστική παράσταση για παιδιά από το Θέατρο Νέων

Το Θέατρο Νέων παρουσιάζει στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» την επιτυχημένη συμμετοχική διαδραστική παράσταση «Γιαπωνέζικοι Κήποι» από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010.

Ο Σίρο, ένας μικρός Γιαπωνέζος, γυρνώντας από ένα ταξίδι, αντί να διηγηθεί αυτά που είδε και έζησε, αποφάσισε να φτιάξει μικρούς κήπους και να προσκαλέσει τους δικούς του και τους φίλους του να τους επισκεφθούν για να δουν και να νοιώσουν κι εκείνοι όσα είδε και ένοιωσε κι ο ίδιος σε αυτό το ταξίδι.

Καλεί στη συνέχεια τους ίδιους τους θεατές να εξερευνήσουν αυτούς τους κήπους και οι κινούμενες εικόνες που ανοίγουν πάνω στο χαλί, δημιουργούν μια interactive (διαδραστική) επαφή με τους θεατές, επιτρέποντας να βρει ο καθένας τους, το δικό του τρόπο προσέγγισης σε διαφορετικές εξερευνήσεις και διασκεδαστικά παιχνίδια. Μ' αυτόν τον τρόπο και μέσα από μια αυθόρμητη, ελεύθερη και διασκεδαστική συμμετοχή, αναπτύσσεται μια πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική δράση δημιουργώντας μια μορφή εικαστικής ποίησης που βασίζεται στη σχέση κίνησης, παιχνιδιού, εικόνας και ήχου.

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος (Κοντά στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος), τηλ. ταμείου: 210 5125600

Χρόνος: Για το κοινό, κάθε Κυριακή: 11.30 πμ  &  3.00 μμ

Εισιτήριο: 15€

 

Ημ/νία δημοσίευσης: 10 Σεπτ. 2010