Αρχική σελίδα Παλαιότερα 28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών στις 31 Οκτωβρίου

28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών στις 31 Οκτωβρίου

Με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ. η ιστορία του Μαραθωνίου ξαναζωντανεύει στον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Το εορταστικό πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει από τις 25 Οκτωβρίου, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 9.00π.μ. από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αφετηρίας στο Μαραθώνα.

Επίσης, ο ΣΕΓΑΣ ως επίσημος Διοργανωτής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και η Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων δημιούργησαν ένα αναμνηστικό μετάλλιο και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Ήδη οι θέσεις των 1800 εθελοντών έχουν καλυφτεί, ενώ αναμένεται τεράστια συμμετοχή από κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς η αυθεντική διαδρομή του Κλασσικού Μαραθωνίου είναι το όνειρο για χιλιάδες δρομείς.

Εάν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ένα τμήμα της διαδρομής και της προσπάθειας των δρομέων, θα είναι μια συγκλονιστική εμπειρία για εσάς, ενώ εάν έχετε προγραμματίσει κάποια άλλη έξοδο, λάβετε υπόψη σας τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών στη διεύθυνση http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/fmain.aspx.

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 26 Οκτ. 2010