Αρχική σελίδα Παλαιότερα Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς 6-7-8 Δεκεμβρίου

Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς 6-7-8 Δεκεμβρίου

Η Αγκαλιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη Αγορά, ένα "Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς" στο ΜΕΤΡΟ στον Σταθμό του Συντάγματος. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες κατασκευές, κάρτες, βιβλία, είδη ένδυσης και υπόδησης, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα, λευκά είδη και πολλά άλλα, προσφορά της αγάπης των φίλων της Αγκαλιάς. Τα έσοδα από τις αγορές θα χρησιμοποιηθούν για τα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού της Αγκαλιάς.

 

Η παρουσία και η προσφορά όλων είναι πολύ σημαντική για το έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού Συλλόγου, που στηρίζει δεκάδες μέλλουσες μητέρες, νέες μητέρες και τα παιδιά τους στο δύσκολο έργο τους.

Οι ημέρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς είναι: Δευτέρα 6, Τρίτη 7, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρες 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην παρουσίαση του Συλλόγου στο άρθρο μας εδώ, στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210 8828788, στα γραφεία στη διεύθυνση Ηπείρου 28, Αθήνα και στον ιστότοπο www.unborn.gr.

Το mamakid είναι επίσημος υποστηρικτής του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά.

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 26 Νοεμβρίου 2010