Αρχική σελίδα Παλαιότερα Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Χατζηβέη

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Χατζηβέη

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar για όλη την οικογένεια το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, 16:00-22:00. Στην εκδήλωση θα βρείτε δημιουργικά εικαστικά εργαστήρια, εργαστήρι μουσικής, ξεχωριστές φωτογραφίσεις, δραστηριότητες, παιχνίδια, simultane σκακιού, λαχειοφόρο αγορά και πολλά άλλα. Στο αυτοσχέδιο café θα απολαύσετε χειροποίητα γλυκά από τις μανούλες του σχολείου και στην αυτοσχέδια ψησταριά ζεστό γερμανικό κρασί. Επίσης στο «bazaar ανταλλαγής βιβλίων» μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα βιβλία των μαθητών με μόνο 2 ευρώ!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχουν δραστηριότητες με μηδενικό κόστος καθώς και άλλες με συμμετοχή που ξεκινά από 1,5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Άνθρωποι Αγάπης» για την ανέγερση νοσοκομείου στο Μπουρούντι της Αφρικής.

Χώρος δεξαγωγής: Σχολή Χατζήβεη, Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, πληροφορίες στα τηλ. 210 2511371, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.xatzivei.gr

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 14 Δεκεμβρίου 2010