Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί 30 επιτραπέζια παιχνίδια

30 επιτραπέζια παιχνίδια

Κερδίστε 30 διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια! Θα κληρωθούν 10 παιχνίδια του πρώτου τίτλου και 5 από καθέναν από τους υπόλοιπους 4 τίτλους!

 

Wildlife

Ένα μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι με 2 DVD, με θέμα το εθνικό πάρκο Serengeti στην Αφρική. Παρακολούθησε περισσότερα από 200 video clips με ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και απάντησε σε ερωτήσεις: «Πόσο δυνατά βρυχάται ένα λιοντάρι»; «Πόσοι σπόνδυλοι υπάρχουν στο λαιμό μιας καμηλοπάρδαλης»; Κάθε φορά που απαντάς σωστά κερδίζεις μία κάρτα ζώου και οδηγείς το τζιπ σου προς το επόμενο παρατηρητήριο του πάρκου.

 

Ελλάδα και Χρησμοί

«Πέλαγος της Μεσογείου με μεγάλη σημασία έχει τ’ όνομα ενός ρήγα που ‘ταν ήρωα γονιός. Ανατολικά της χώρας, δίπλα στη Μικρά Ασία είναι πόθος των γειτόνων, τι είν’ ο πλούτος του κρυφός».

Διάβασε το χρησμό και βρες τη λύση του ψάχνοντας στο χάρτη! 250 χρησμοί σε τετράστιχα, γεμάτοι μεταφορές, παροιμοιώσεις, λογοπαίγνια, στοιχεία γεωγραφικά-ιστορικά-μυθολογικά.

 

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

Μάθε την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά, τα αξιοθέατα κάθε τόπου. Το παιχνίδι περιέχει πίνακα-χάρτη με πόλεις-σταθμούς, κάρτες-πόλεων και κάρτες-ερωτήσεων με τις απαντήσεις τους. Ανανεώνεται συχνά ώστε οι πληροφορίες του να είναι σύγχρονες, μέχρι την ημέρα εκτύπωσης.

 

Ποιος πού πότε γιατί; 3600

Παιχνίδι γνώσεων, ανταγωνιστικά, διασκεδαστικό, επιμορφωτικό και πάνω απ’ όλα παρεΐστικο. Περιέχει 3600 ερωτήσεις αντίστοιχα μαζί με τις απαντήσεις τους γύρω από ιστορία, γεωγραφία, γράμματα και τέχνες, ζώα και φυτά, αθλητισμό, επιστήμες. Οι παίκτες παίζουν πάνω σε πίνακα, απαντούν σε ερωτήσεις και τσεκάρουν τις απαντήσεις με σκοπό να φτάσουν πρώτοι στην έξοδο. Το παιχνίδι ανανεώνεται συχνά, ώστε οι πληροφορίες του να είναι σύγχρονες μέχρι την ημέρα εκτύπωσης.

 

Magic Collection - 55 τρικ

Χρησιμοποίησε το “μαγικό” ραβδί, τα δαχτυλίδια, το σχοινί, την τράπουλα και τα άλλα τρικ του κουτιού για να καταπλήξεις τους φίλους σου. Περιέχει οδηγίες στα ελληνικά με εικόνες.

 

 

 

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας Δεσύλλας ΕΠΕ

 

 

 

 

 

Επιστροφή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ