Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Πρόσφατοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Πρόσφατοι

Διαγωνισμός για 2 συμμετοχές στο δημιουργικό εργαστήριο για τη Γιορτή της Μητέρας στο Hello Kids

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το δημιουργικό εργαστήρι που είναι αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας, το Σάββατο 9 Μαΐου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 2 συμμετοχές στο δημιουργικό εργαστήριο στο Hello Kids

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το δημιουργικό πρωτομαγιάτικο εργαστήρι το Σάββατο 2 Mαΐου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 2 συμμετοχές στο δημιουργικό εργαστήριο στο Hello Kids

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το δημιουργικό εργαστήρι το Σάββατο 25 Aπριλίου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για το ανοιξιάτικο εργαστήριο στο Hello Kids

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το ανοιξιάτικο δημιουργικό εργαστήρι το Σάββατο 21 Μαρτίου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις στο Φεστιβάλ χειροτεχνίας από το Hello Kids

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις εισόδου για το 1ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά… και τις μαμάδες τους που διοργανώνει το Hello kids το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στον Πολυχώρο της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για το Πασχαλινό εργαστήριο στο Hello Kids

Κερδίστε 2 προσκλήσεις για το Πασχαλινό δημιουργικό εργαστήρι το Σάββατο 14 Μαρτίου στον πολυχώρο Hello Kids στο Εμπορικό κέντρο Atrium.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 1 δωρεάν συμμετοχή στην Ομιλία για Γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών»

Κερδίστε 1 δωρεάν συμμετοχή στην ομιλία για γονείς με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Πότε και πως χρειάζεται να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ;» που διοργανώνει το Κέντρο ΔΙ.Κ.Ε.Ψ.Υ την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015.

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις "Ο μυστικός κήπος"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου για την παιδική παράσταση "Ο μυστικός κήπος" της Μαριάννας Τόλη.

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 1 πρόσκληση για το πρόγραμμα «Ανακαλύπτοντας την τέχνη μέσα από την πορεία των σχολικών βιβλίων»

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το ΕΚΕΔΙΣΥ σας προσφέρει μία δωρεάν πρόσκληση για συμμετοχή στο δημιουργικό εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας την τέχνη μέσα από την πορεία των σχολικών βιβλίων» για παιδιά 5 έως 12 ετών για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις "Ο μυστικός κήπος"

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου για την παιδική παράσταση "Ο μυστικός κήπος" της Μαριάννας Τόλη.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...