Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Παλαιότεροι

Διαγωνισμός για μία ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο παιδικό εργαστήρι "Φτιάχνω το δικό μου θέατρο σκιών"

Το mamakid και το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων σας προσφέρουν μία ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο εργαστήριο για παιδιά "Φτιάχνω το δικό μου θέατρο σκιών" στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια».

Ζελατίνες, μαρκαδόροι, ψαλίδια, γυαλόχαρτα, διπλόκαρφα, στο τραπέζι και οι μικροί φιγουροποιοί πιάνουν δουλειά! Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας θα μάθει σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών πώς να φτιάξουν το δικό τους θίασο σκιών.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν τους ήρωες του Ελληνικού θεάτρου σκιών, θα μάθουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ήρωα (τόπο καταγωγής, χαρακτήρα, συμβολισμό, ενδυματολογικά γνωρίσματα, ντοπιολαλιά) και θα εκφράσουν παράλληλα το ταλέντο τους στη ζωγραφική και στην κατασκευή πλαστικής φιγούρας. Ολοκληρώνοντας το εργαστήρι, το κάθε παιδί θα έχει φτιάξει το δικό του θίασο θεάτρου σκιών!

Εμψυχωτής: Τάσος Κώνστας, Καραγκιοζοπαίχτης- Ηθοποιός, Ιδρυτής του Θεάτρου Φιγούρες και Κούκλες

Το εργαστήριο πραγματοποιείται το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010, διαρκεί μία ώρα και τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους συμμετέχουν στο αντίστοιχο τμήμα: 3-6 ετών: 10.00 π.μ. -11.00 π.μ., 6-12 ετών: 11.00 μ.μ. – 12.00 μ.μ.

Το εργαστήριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Θεάτρου Νέων και πραγματοποιείται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5125600, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Περισσότερες πληροφορίες στις διευθύνσεις www.akademeia.gr και www.theatroneon.com .

Το mamakid είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια"

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας έχει λήξει! Νικήτρια του διαγωνισμού:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΠΙΤΣΙΝΟΥ 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 10 Νοεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για τη νέα multimedia παράσταση "Το Ασχημόπαπο"

Το mamakid σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων σας προσφέρουν 3 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας multimedia θεατρικής παραγωγής «Το Ασχημόπαπο» την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 στις 15.00.

 

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον Κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση»

Το mamakid σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό τμήμα του Θεάτρου Νέων σας προσφέρει ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για τον κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση» αξίας 120 €. Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τα εργαστήρια αποτελούνται από τρεις συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών στις ημερομηνίες: 16/12, 23/12 & 13/1.

 

Περισσότερα...

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός για 20 σετ PLAYMOBIL

Το mamakid θέλει να σας φέρει τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μαζί με ένα όμορφο παιχνίδι, γι' αυτό διοργάνωσε για εσάς τον Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό με δώρο 20 σετ playmobil!

 

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε 10 εορταστικά σετ "Η φάτνη" και 10 εορταστικά σετ "Οι 3 μάγοι" για να στολίσετε το σπίτι σας σας και να παίξετε με ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των όλων των παιδιών, τα playmobil!

Οι πασίγνωστες φιγούρες playmobil, που χαρίζουν στα παιδιά αμέτρητες ώρες διασκέδασης, δημιουργικού παιχνιδιού και χαράς, εκτός από τις σκηνές από την καθημερινότητα, έρχονται κοντά σας σε εορταστική έκδοση, για ακόμη περισσότερη χριστουγεννιάτικη διασκέδαση!

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της PLAYMOBIL.

 

Ο Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός μας έληξε!

Οι νικητές είναι:

10 εορταστικά σετ "Η φάτνη"

10 εορταστικά σετ "Οι 3 μάγοι"
1. ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΝΟΣ
3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ
4. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ
5. ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
6. ΑΜΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ
7. ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ
8. ΝΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ
9. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
10.ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΜΕΛΟΥ

1. ΕΛΣΑ ΤΣΑΛΚΙΤΖΗ
2. ΠΩΛΙΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
3. ΘΕΩΝΗ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ
4. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΕΜΙΔΟΥ
5. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕΪΤΗ
6. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΟΦΤΣΙΟΥ
7. ΜΑΡΙΑ ΚΩΤΤΗ
8. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΤΑΝΟΥ
9. ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΥ
10. ΖΩΗ ΝΙΚΗ ΣΑΠΟΥΝΙΔΟΥ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!!!

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.nethall.gr, www.diagonismos.gr, www.jaba.gr

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Νοεμβρίου 2010

Περισσότερα Άρθρα...