ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Παλαιότεροι

Διαγωνισμός για 5 Χριστουγεννιάτικα Βιβλία με τίτλο "Ο Τρι το τριγωνάκι"

To mamakid σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Τετράγωνο σας προσφέρουν 5 Βιβλία με τίτλο "Ο Τρι το τριγωνάκι"!

Ο Τρι είναι ένα μικρό τριγωνάκι που ήθελε πολύ να πει τα κάλαντα, αλλά κανείς δεν το είχε αγοράσει… Τότε, βγήκε έξω στους χιονισμένους δρόμους ελπίζοντας να πει το τραγούδι της Αγάπης, παρόλο που μόλις είχαν περάσει οι γιορτές, αφού όπως του είπε και ο Άγγελος το μήνυμα της Αγάπης είναι παντοτινό!

Μία πολύ όμορφη, τρυφερή και ευχάριστη ιστοριούλα που μιλάει για την αγάπη και την ελπίδα μέσα από τον ήχο του μικρού Τρι. Ιστοριούλα στην οποία συναντάμε ακόμη και τον Άγιο Βασίλη, έναν Άγγελο και το γνωστό κοριτσάκι με τα σπίρτα! Κατάλληλο ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας (που θα τους το διαβάζετε εσείς!), με ζωντανές εικόνες και σελίδες με δραστηριότητες στο τέλος του βιβλίου.
 
Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:
 
1. ΝΑΤΑΛΙ ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ
2. ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
3. ΜΑΡΙΛΗ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ
4. ΡΕΒΕΚΚΑ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ
5. ΒΙΒΗ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ
 
Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!
 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.gr, www.jaba.gr, kerdiseto.blogspot.com.  

Ημερ/νία δημοσίευσης: 24 Δεκεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για 4 Πασχαλινά βιβλία από τις Εκδόσεις Τετράγωνο

To mamakid σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Τετράγωνο σας προσφέρουν 4 Πασχαλινά βιβλία!

Περισσότερα...

Διαγωνισμός για 5 Βιβλία/CD "Ο γάιδαρος, ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος" από τις Εκδόσεις Εν πλω

Το mamakid και οι Εκδόσεις Εν πλω σας χαρίζουν 5 Βιβλία/CD με τίτλο "Ο γάιδαρος, ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος".

Η έμμετρη ιστορία του Μένιου και της μαμάς του έχει πολλά να πει σε όλους: σε παιδιά, εφήβους, νέους, νέες μαμάδες, μεγαλύτερες μαμάδες… Γονείς και παιδιά, θα τη διαβάζουν και θα γελούν αναγνωρίζοντας μέσα στις σελίδες τη ζωή τους, αλλά και τα λάθη τους, που με τόσο διασκεδαστικό και αυθεντικά σατιρικό τρόπο περιγράφει η συγγραφέας!

 

 

Είναι πράγματι ένα παραμύθι για όλες τις ηλικίες, για όλες τις μαμάδες και για όλα τα παιδιά και το σίγουρο είναι πως μόλις τελειώσει θα θέλετε να το ξαναδιαβάσετε! 

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Στέλλα Μιχαηλίδου, η εικονογράφηση έγινε από τον Νίκο Κουμαριά. 

Στο CD που περιλαμβάνεται, η ιστορία ξετυλίγεται με μουσική σε σύνθεση του Κώστα Βόμβολου.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Οι 5 νικητές είναι:

1. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΑΡΗ

2. ΜΑΡΙΑ ΘΕΡΙΑΚΗ

3. ΧΑΪΝΤΗ ΔΡΙΤΣΑΚΗ-ΚΛΩΝΑΡΑ

4. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΟΥ

5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 22 Οκτωβρίου 2010

Διαγωνισμός για μία ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο εργαστήριο "Δημιουργικό παιχνίδι για βρέφη και γονείς"

Το mamakid και το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Θεάτρου Νέων σας προσφέρουν μία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο εργαστήριο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ" που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά από 7 μηνών έως 3 ετών, με έναρξη το Νοέμβριο.

Διαβάστε λίγα λόγια για το πρωτοποριακό αυτό βιωματικό εργαστήριο παρακάτω και πατήστε το link για να δηλώσετε συμμετοχή!

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Σε βρέφη από 7 μηνών έως μωρά 3 ετών, μαζί με τους γονείς τους, ιδανικά και με τους δύο. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, υπάρχουν τρία τμήματα: 7 μηνών – 12 μηνών, 1 – 2 ετών, 2-3 ετών. 

Ποιός ο στόχος του εργαστηρίου;

Στόχος του εργαστηρίου είναι να καλλιεργηθεί μια πιο δημιουργική και ουσιαστική σχέση γονέα-παιδιού, κάτι που θα προκύψει από τις προτάσεις και την πράξη την ώρα του εργαστηρίου με βασικό εργαλείο το δημιουργικό παιχνίδι.

Τι θα προκύψει από το εργαστήριο;

Πώς μπορούν γονιός και παιδί να περνούν δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο μαζί; Πώς μπορούν οι γονείς να είναι ουσιαστικά παρόντες στη ζωή του παιδιού, ενώ ασχολούνται με κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή; Πώς μπορούν οι γονείς να λειτουργούν ο καθένας ατομικά, αλλά και ως ζευγάρι, ώστε το παιδί να νιώθει ασφάλεια; Για όλα αυτά, απαντήσεις θα βρει το καθένα ξεχωριστό ζεύγος γονιού-παιδιού, μέσα από αυτό το βιωματικό εργαστήριο του Θεάτρου Νέων.

Πώς θα συμβεί αυτό;

Σε αυτή τη συνάντηση οι γονείς (ιδανικά συμμετέχουν και οι δύο) και το παιδί του παίζουν μαζί, εξερευνούν τη σχέση τους και ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο, αλλά και τον εαυτό τους μέσα στη σχέση. Το σεμινάριο βασίζεται στο παιχνίδι με το σώμα, στο προβολικό παιχνίδι, στο συμβολικό παιχνίδι και το παιχνίδι ρόλων, πάντοτε σύμφωνα με το αντίστοιχο αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού.

Ποιός το εμψυχώνει;

Εμψυχώτρια του εργαστηρίου είναι η έμπειρη ψυχολόγος - παιχνιδοθεραπεύτρια Αγγελική Λεπαταντζή.

Πότε ξεκινάει και πόσο διαρκεί;

Το εργαστήριο ολοκληρώνεται σε 10 συναντήσεις, με έναρξη την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 και κάθε επόμενη Τετάρτη. Ώρες & τμήματα: 7 μηνών – 12 μηνών: 5.30 μ.μ.  – 6.30 μ.μ., 1 – 2 ετών: 4.15μ.μ. – 5.15μ.μ., 2-3 ετών: 6.30μ.μ. – 7.30μ.μ.

Πού πραγματοποιείται;

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος.

Ποιός το διοργανώνει;

Το εργαστήριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Θεάτρου Νέων. Δείτε περισσότερα για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Θεάτρου Νέων για παιδιά και ενήλικες στο άρθρο μας εδώ ή επισκεφτείτε τα www.theatroneon.com και www.akademeia.gr .

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε!

Νικήτρια του διαγωνισμού: Βασιλική Ντούπη

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 17 Οκτωβρίου 2010

Διαγωνισμός για 3 Διπλές Προσκλήσεις στην παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι"

Το mamakid έχει τη χαρά να είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για τη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" που πραγματοποιείται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 3.00 μ.μ.

Η ιδιαίτερα πρωτότυπη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" απευθύνεται σε παιδιά και έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία σε άλλους χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα από το 2005.

Ο Σίρο, ένας μικρός Γιαπωνέζος, κάνει ένα ταξίδι, όπου γνωρίζει νέα τοπία, εικόνες και ήχους που τον συναρπάζουν. Λουλούδια, νούφαρα, κελάιδισμα πουλιών, η γέφυρα με τους ήχους, όλα αυτά είναι νέες εμπειρίες, τις οποίες ο Σίρο, όταν γυρίσει από το ταξίδι του, θέλει να γνωρίσει στους φίλους του, τους θεατές.

Οι θεατές στην παράσταση αυτή, κάθονται σε καθίσματα γύρω από το «μαγικό χαλί» στο οποίο εκτυλίσσεται όλη η θεατρική δράση. Μόλις ο Σίρο τελειώσει το δικό του ταξίδι, καλεί τους θεατές να συμμετάσχουν και να αλληλεπιδράσουν με το μαγευτικό αυτό σκηνικό, που δημιουργείται από το πάντρεμα της νέας τεχνολογίας με τη θεατρική τέχνη, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" στο άρθρο μας εδώ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις για τη συμμετοχική-διαδραστική παράσταση "Γιαπωνέζικοι Κήποι" έληξε στις 7/10/2010.

Οι 3 νικητές που κερδίζουν 3 διπλές προσκλήσεις (για 2 άτομα) για να παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 3.00 μ.μ. δωρεάν είναι:

1. Κατερίνα Κατσώνη

2. Αικατερίνη Κατηφόρη

3. Θεόδωρος Μπόζιος

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 29 Σεπτ. 2010

Περισσότερα Άρθρα...