ΠΑΣΧΑ

Το Πάσχα έρχεται κι εδώ θα βρείτε τα πάντα για να το υποδεχτείτε: πασχαλινές κατασκευές, πασχαλινή διακόσμηση, πασχαλινές εκδηλώσεις, παιχνίδια και πολλά πολλά άλλα εορταστικά και ενδιαφέροντα!

Πώς να κάνετε οικονομικές διακοπές το Πάσχα

Τα οικονομικά στις περισσότερες οικογένειες έχουν αρχίσει να στενεύουν και αυτό σημαίνει μέσα σε όλα, ότι περιορίζονται και οι δυνατότητες για διακοπές. Πριν απελπιστείτε και λυπηθείτε που θα περάσετε τις πασχαλινές διακοπές σας μέσα στο ίδιο διαμέρισμα, δείτε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος των διακοπών σας και να καταφέρετε να αποδράσετε για λίγες ημέρες χαλάρωσης και ανανέωσης!

Περισσότερα...

Πασχαλινή κάρτα με αυγό και κοτοπουλάκι

Στείλτε ή μοιράστε τις ευχές σας για το Πάσχα με μια όμορφη καρτούλα! Με το πατρόν, ετοιμάστε ένα κόκκινο αυγό που μέσα θα έχει ένα χαριτωμένο κοτοπουλάκι γεμάτο όμορφες ευχές!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Πασχαλινός λαβύρινθος

Εκτυπώστε για τα παιδιά αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι για το Πάσχα, έναν πασχαλινό λαβύρινθο! Βοηθήστε το λαγουδάκι να βρει το πασχαλινό αυγό!

Πατήστε εδώ για εκτύπωση σε .pdf

Καλή διασκέδαση!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Μαρτίου 2011

Το τέλειο Πασχαλινό παιχνίδι: το κυνήγι των κρυμμένων αυγών

Σας προτείνουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για το Πάσχα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα χαρίσει απίστευτα διασκεδαστικές στιγμές! Το κυνήγι των πασχαλινών αυγών!

 

Περισσότερα...

Πασχαλινές ζωγραφιές για εκτύπωση

Σας ετοιμάσαμε χαρούμενες πασχαλινές ζωγραφιές για να εκτυπώσετε και για να περάσετε καλύτερα το Πάσχα!

 

Περισσότερα...