ΠΑΣΧΑ

Το Πάσχα έρχεται κι εδώ θα βρείτε τα πάντα για να το υποδεχτείτε: πασχαλινές κατασκευές, πασχαλινή διακόσμηση, πασχαλινές εκδηλώσεις, παιχνίδια και πολλά πολλά άλλα εορταστικά και ενδιαφέροντα!

Αυγοθήκες για πασχαλινά αυγά

Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα πολύ όμορφες βάσεις - αυγοθήκες για τα πασχαλινά αυγά σας με αυτή την πασχαλινή κατασκευή και να τις διακοσμήσετε σύμφωνα με τη φαντασία σας!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Πασχαλινό αυγό με χαρτί γκοφρέ

Φτιάξτε ένα πρωτότυπο πασχαλινό αυγό σε αυτή την πολύχρωμη πασχαλινή κατασκευή! Χρησιμοποιήστε χαρτί γκοφρέ και με τεχνική που θυμίζει ψηφιδωτό, διακοσμήστε το αυγό σας όπως σας αρέσει!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Πάσχα

Βάλτε τα παιδιά στο κλίμα της γιορτής του Πάσχα που πλησιάζει, εκτυπώνοντας αυτό το πασχαλινό σταυρόλεξο! Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα μπορέσουν να το λύσουν πολύ εύκολα!

Περισσότερα...

Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων στις Πασχαλινές Διακοπές

Οι Πασχαλινές διακοπές είναι μια όμορφη ανοιξιάτικη περίοδος ανεμελιάς, αλλά για να τις περάσουμε όμορφα και χωρίς απρόοπτα, θα πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν τις γιορτινές αυτές ημέρες. Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» μας δίνει συμβουλές για να προλάβουμε οποιοδήποτε ατύχημα.

Περισσότερα...

Πυροτεχνήματα χωρίς Ατυχήματα!

Την περίοδο του Πάσχα, για άλλη μια φορά το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» μας δίνει τις χρήσιμες συμβουλές του για ασφάλεια όσον αφορά τα πυροτεχνήματα που τόσο μας εντυπωσιάζουν.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...