Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες εκδόσεις για τα Χριστούγεννα

Τα στρουμφάκιαΦέτος τις γιορτές, ο κόσμος είναι έτοιμος να στρουμφιστεί! Υποδεχτείτε τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες μοναδικές εκδόσεις, από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas! Η ταινία κυκλοφορεί και σε διπλό  DVD, διπλό BLU-RAY™ DISC & BLU-RAY™ 3D

Περισσότερα...

Η «Ανάπτυξη» του παιδιού σας στο iphone σας!

Με τη νέα εφαρμογή «Ανάπτυξη» οι γονείς μπορούν να έχουν την ανάπτυξη της πορείας των παιδιών τους στο τσεπάκι τους, συγκεκριμένα στο iphone τους. Η εφαρμογή παρέχει υπολογισμούς, μετρήσεις και κατανοητά γραφήματα, ενώ υποστηρίζει έως και 5 παιδιά μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Περισσότερα...

Disney Universe για ατελείωτη δράση στους κόσμους της Disney

Στο Disney Universe για πρώτη φορά συνυπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, κόσμοι και τοποθεσίες της Disney. Στη δράση και την περιπέτεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να φορέσουν τις στολές θρυλικών και πολυαγαπημένων χαρακτήρων και να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σε κλασικούς κόσμους της Disney.

Περισσότερα...

Μαμαδίστικη Χαρά από τη Nestlé!

Με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο η Nestlé αποφάσισε να διαδώσει στα social media τον ερχομό των νέων Nestlé Neslac® και Junior! Οι νέες συσκευασίες των 200ml με πρωτοποριακό "εκπαιδευτικό" καλαμάκι καλύπτουν τις ανάγκες ενός γεύματος γάλακτος και δεν χρειάζονται καμία απολύτως προετοιμασία! Έτσι οι βόλτες στην παιδική χαρά γίνονται τώρα χαρούμενες και για τις μαμάδες!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...