Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Mastos - η εφαρμογή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Η νέα εφαρμογή Mastos για iPhone και iPad έρχεται για να ενημερώσει δωρεάν τις γυναίκες για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, για  τους επιβαρυντικούς παράγοντες που προκαλούν  την ανάπτυξη της νόσου, συστήνει μέτρα προφύλαξης και τονίζει την σημασία της τακτικής αυτοεξέτασης και της μαστογραφίας, σε συνδυασμό με τις τακτικές επισκέψεις σε κλινικό ιατρό.

Περισσότερα...

«My Baby & Me» δωρεάν εφαρμογή για iPhone

Η Philips AVENT παρουσιάζει την πρώτη της δωρεάν εφαρμογή για κινητά, το “My baby and me” για να βοηθήσει τις μητέρες. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για iPhone και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών για την παρακολούθηση της ανάπτυξη του μωρού.

Περισσότερα...

Τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες εκδόσεις για τα Χριστούγεννα

Τα στρουμφάκιαΦέτος τις γιορτές, ο κόσμος είναι έτοιμος να στρουμφιστεί! Υποδεχτείτε τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες μοναδικές εκδόσεις, από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas! Η ταινία κυκλοφορεί και σε διπλό  DVD, διπλό BLU-RAY™ DISC & BLU-RAY™ 3D

Περισσότερα...

Η «Ανάπτυξη» του παιδιού σας στο iphone σας!

Με τη νέα εφαρμογή «Ανάπτυξη» οι γονείς μπορούν να έχουν την ανάπτυξη της πορείας των παιδιών τους στο τσεπάκι τους, συγκεκριμένα στο iphone τους. Η εφαρμογή παρέχει υπολογισμούς, μετρήσεις και κατανοητά γραφήματα, ενώ υποστηρίζει έως και 5 παιδιά μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...