Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Βρεφικό σετ της Weleda

Η Weleda είναι δίπλα στα μικρά παιδιά με την πλήρη σειρά προϊόντων προστασίας της παιδικής επιδερμίδας με βάση την καλέντουλα. Τα θεραπευτικά φυτικά εκχυλίσματα, που διαθέτουν αντισηπτικές ιδιότητες, καθώς και τα αρωματικά αιθέρια έλαια προφυλάσσουν αποτελεσματικά από ανεπιθύμητες δερματίτιδες, ερυθρότητα και ενοχλητικούς ερεθισμούς. 

Περισσότερα...

Σχολικές τσάντες και προϊόντα με αγαπημένους ήρωες από τη GIM

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει και η GIM παρουσιάζει τα σχολικά της προϊόντα σε παιδιά και γονείς. Οι αγαπημένοι ήρωες, όπως BEN 10, Bakugan, Rapunzel, Fairies, Winnie the Pooh, Princess, Hannah Montana, Charmy Kitty, Forever Friends, Pony, Littlest Pet shop, Lazy Town, Scooby Doo, Sponge Bob θα συντροφεύσουν και φέτος τα παιδιά στο σχολείο!

Περισσότερα...

Νέο Lunchbox της Goodbyn

Πρακτικό και πρωτότυπο lunchbox υπόσχεται να λύσει τα χέρια γονιών και παιδιών. Εύχρηστο, με πολλές διαφορετικές θήκες και από ανακυκλώσιμα υλικά.

Περισσότερα...

Προϊόντα Weleda κατά της κυτταρίτιδας

Νέο λάδι κατά της κυτταρίτιδας δημιούργησε η εταιρεία Weleda, με συστατικά που προέρχονται από έλεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Το νέο λάδι σημύδας υπόσχεται να προλάβει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...