Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Ο Κεραυνός σε βιντεοπαιχνίδι - Cars 2: TheVideoGame

Ο αγαπημένος Κεραυνός Μακ Κουίν έρχεται και σε βιντεοπαιχνίδι για ατελείωτη διασκέδαση! Το Cars 2: TheVideoGame της εταιρείας Disney κυκλοφορεί για Nintento DS, Wii, PS3, PC, XBOX 360!

To Cars 2: TheVideoGame είναι το επίσημο παιχνίδι της πολυαναμενόμενης ταινίας animation της Disney Pixar, Cars 2, και μεταφέρει τους παίκτες στον μοναδικό κόσμο των «Αυτοκινήτων» όπου θα βρουν όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας σε νέες περιπέτειες και σε εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Βabycarrots.gr - Δώρα για μωρά, παιδιά και τη μαμά!

Το babycarrots.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε όμορφα και ξεχωριστά είδηγια το μωρό, το παιδί αλλά και τη μαμά. Ένα παιδικό e-shop πολύχρωμο και χαρούμενο, με φανταστικής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα αλλά και εξαιρετικά απλή και ασφαλή διαδικασία on-line αγοράς.

Στο e-shop θα βρείτε ρουχαλάκια και παπουτσάκια σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα, επιλεγμένα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, κάθε λογής πρωτότυπα αξεσουάρ για τα μωρά και τις μαμάδες, έξυπνες και πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση και οργάνωση του παιδικού δωματίου και πολλά άλλα... Πολλές από τις συλλογές είναι αποκλειστικά από οργανικό βαμβάκι και φιλικές προς το περιβάλλον.

Περισσότερα...