Προτάσεις Αγοράς

Νέα γαλακτώματα σώματος Weleda

Με καινοτόμες συσκευασίες, νέες συνθέσεις και αγνά βιολογικά συστατικά, τα νέα γαλακτώματα περιποίησης της Weleda περιποιούνται την επιδερμίδα και ενισχύουν την αναδόμησή της αφήνοντάς τη φυσικά όμορφη. Οι πρώτες ύλες τους: ρόδι από την καρδιά της Τουρκίας, τριαντάφυλλα βιολογικής καλλιέργειας της Δαμασκού, λεμόνια Σικελίας και ιπποφαές της νότιας Τοσκάνης.

Περισσότερα...

Μάρσιπος BabyBjörn Miracle από την πρώτη μέρα

Ο εργονομικός μάρσιπος BabyBjörn Miracle είναι κατάλληλος για τη μετακίνηση του νεογέννητου από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του έως τους πρώτους 15 μήνες της ζωής του περίπου.

Περισσότερα...

Mastos - η εφαρμογή για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Η νέα εφαρμογή Mastos για iPhone και iPad έρχεται για να ενημερώσει δωρεάν τις γυναίκες για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, για  τους επιβαρυντικούς παράγοντες που προκαλούν  την ανάπτυξη της νόσου, συστήνει μέτρα προφύλαξης και τονίζει την σημασία της τακτικής αυτοεξέτασης και της μαστογραφίας, σε συνδυασμό με τις τακτικές επισκέψεις σε κλινικό ιατρό.

Περισσότερα...

«My Baby & Me» δωρεάν εφαρμογή για iPhone

Η Philips AVENT παρουσιάζει την πρώτη της δωρεάν εφαρμογή για κινητά, το “My baby and me” για να βοηθήσει τις μητέρες. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για iPhone και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών για την παρακολούθηση της ανάπτυξη του μωρού.

Περισσότερα...

Τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες εκδόσεις για τα Χριστούγεννα

Τα στρουμφάκιαΦέτος τις γιορτές, ο κόσμος είναι έτοιμος να στρουμφιστεί! Υποδεχτείτε τα "Στρουμφάκια" σε πλούσιες μοναδικές εκδόσεις, από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas! Η ταινία κυκλοφορεί και σε διπλό  DVD, διπλό BLU-RAY™ DISC & BLU-RAY™ 3D

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...