Προτάσεις Αγοράς

Συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας Mandarino

Η Mandarino υποδέχεται το Φθινόπωρο με κέφι, γέλιο και ανεβασμένη διάθεση. Τα κορίτσια ντύνονται με μπεζ και καμηλό αποχρώσεις, εμπνευσμένα από τα Indian και country style, ενώ τα αγόρια έχουν ροκ στυλ με μπλούζες με στάμπες και χαλαρά καρό πουκάμισα.

Περισσότερα...

Η Marasil υποδέχεται το φθινόπωρο

Η Marasil υποδέχεται το φθινόπωρο με ρομαντική διάθεση, καθώς το ρετρό ύφος σε συνδυασμό με μοντέρνες πινελιές, εμπνέει τη νέα συλλογή Marasil για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Τα ρούχα των κοριτσιών παίζουν με τις υφές και τα χρώματα, είναι διακοσμημένα με απλικαρισμένα λουλούδια, μεγάλους και μικρούς φιόγκους και εντυπωσιακές πεταλούδες που δεν περνούν απαρατήρητες, ενώ τα αγόρια με γιλέκα, κολεγιακές ζακέτες και μάλλινα σακάκια θυμίζουν ατμόσφαιρα άλλης εποχής.

Περισσότερα...

Βρεφικό σετ της Weleda

Η Weleda είναι δίπλα στα μικρά παιδιά με την πλήρη σειρά προϊόντων προστασίας της παιδικής επιδερμίδας με βάση την καλέντουλα. Τα θεραπευτικά φυτικά εκχυλίσματα, που διαθέτουν αντισηπτικές ιδιότητες, καθώς και τα αρωματικά αιθέρια έλαια προφυλάσσουν αποτελεσματικά από ανεπιθύμητες δερματίτιδες, ερυθρότητα και ενοχλητικούς ερεθισμούς. 

Περισσότερα...

Σχολικές τσάντες και προϊόντα με αγαπημένους ήρωες από τη GIM

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει και η GIM παρουσιάζει τα σχολικά της προϊόντα σε παιδιά και γονείς. Οι αγαπημένοι ήρωες, όπως BEN 10, Bakugan, Rapunzel, Fairies, Winnie the Pooh, Princess, Hannah Montana, Charmy Kitty, Forever Friends, Pony, Littlest Pet shop, Lazy Town, Scooby Doo, Sponge Bob θα συντροφεύσουν και φέτος τα παιδιά στο σχολείο!

Περισσότερα...

Νέο Lunchbox της Goodbyn

Πρακτικό και πρωτότυπο lunchbox υπόσχεται να λύσει τα χέρια γονιών και παιδιών. Εύχρηστο, με πολλές διαφορετικές θήκες και από ανακυκλώσιμα υλικά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...