Προτάσεις Αγοράς

Προϊόντα Weleda κατά της κυτταρίτιδας

Νέο λάδι κατά της κυτταρίτιδας δημιούργησε η εταιρεία Weleda, με συστατικά που προέρχονται από έλεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες. Το νέο λάδι σημύδας υπόσχεται να προλάβει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Περισσότερα...

Σχολικές τσάντες από τη Lycsac

Ανθεκτικά υλικά, υψηλές προδιαγραφές και σεβασμός στον καταναλωτή είναι τα κύρια συστατικά για τις εργονομικές τσάντες της Lycsac. Μια πλούσια συλλογή με πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια περιμένει τα παιδιά για να διαλέξουν για τη σχολική τσάντα τους, αλλά και όλους όσοι χρειάζονται ένα καλό σακίδιο για τον ελεύθερο χρόνο τους.

Περισσότερα...

LARO: Το καλύτερο για το παιδί

Για περισσότερα από 34 χρόνια η Laro, η πλέον καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία παιδικών επίπλων, θέτει την πείρα και την τεχνογνωσία της στην υπηρεσία των παιδιών. Το χαμόγελο τους είναι για τη LARO μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών της. 

Περισσότερα...

Νέα παιδική και βρεφική σειρά ρούχων Disney/Pixar“Cars2” της adidas

Η adidas και η Disney με αφορμή τη παγκόσμια προβολή της νέας ταινίας της Disney/PixarCars2, παρουσιάζουν τη νέα σειρά βρεφικών και παιδικών ρούχων εμπνευσμένη από τους ήρωες της ταινίας!

Φόρμες, παπούτσια, ζακέτες, μπλουζάκια και σακίδια είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της σειράς που ζωντανεύουν τους ήρωες της ταινίας με την υπογραφή της adidas!

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές τιμές στις ταινίες Disney-Pixar!

Μια μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά έρχεται από την Disney Pixar, για να αποκτήσετε όλα τα μοναδικά αριστουργήματα του επαναστατικού studio σε DVD και Blu-ray με εκπτώσεις έως 60%!

Όλες οι ταινίες που άλλαξαν μια για πάντα την κινηματογραφική αισθητική των κινούμενων σχεδίων, όπως Αυτοκίνητα, η τριλογία Toy Story, Ρατατούης, Γουόλ-Υ,  Οι Απίθανοι, Ψάχνοντας τον Νέμο, Μπαμπούλας ΑΕ κ.α., είναι διαθέσιμες για όλο το καλοκαίρι στις πιο... δροσερές τιμές.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...