Προτάσεις Αγοράς

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα minime.gr

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν στη διάθεσή τους οι γονείς, όπου θα βρουν ιδιαίτερα προϊόντα για παιδιά από 0 έως 5 ετών. Το minime.gr διευκολύνει τους γονείς να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα για τα μωρά τους από την άνεση του καναπέ τους και να απολαύσουν εύκολο διαδικτυακό shopping για μικρά παιδιά με ασφάλεια και στυλ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περισσότερα...

Παιδικό αντιηλιακό Κορρές από 6 μηνών

Ένα νέο προϊόν στην αντιηλιακή σειρά Κορρές είναι είναι το Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα με Βούτυρο Karitè με δείκτες προστασίας SPF30 και SPF50. Το βιολογικό βούτυρο Karité διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ μαζί με το βιολογικό έλαιο από Ηλιοτρόπιο προστατεύει την παιδική επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες, το βιολογικό έλαιο Καρύδας διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Περισσότερα...

Το Σπίτι της Χαράς - βιβλιοπωλείο παιχνιδοπωλείο

Οι Εκδόσεις Αερόστατο προσφέρουν στα παιδιά Το Σπίτι της Χαράς, έναν παιδικό πολυ­χώρο με μεγάλη ποικιλία τίτλων από όλους τους εκδοτικούς οίκους και όλη την γκάμα των ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys και της Moulin Roty.

Το Σπίτι της Χαράς είναι ένα σπίτι ζεστό και φιλόξενο, που μεταφέρει τα παιδιά, μέσα από τον κόσμο των οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys και τις σελίδες των βιβλίων που γε­μίζουν τα ράφια του, σε κόσμους που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να ταξιδέψει!

Περισσότερα...

Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης στο Χαλάνδρι - γλυκά, παγωτά, και υπηρεσίες catering

Τα Ζαχαροπλαστεία Χαχάμης προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες από το 1975 σε κεντρικό σημείο στο Χαλάνδρι. Με πολύ μεράκι και πάντα από αγνά και φρέσκα υλικά, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε μικρά και μεγάλα γλυκά και κεράσματα, από παραδοσιακές μέχρι σύγχρονες συνταγές.

Θα βρείτε ό,τι θα επιθυμούσατε για το καθημερινό σας γλυκό, αλλά και τις επίσημες εκδηλώσεις σας, καθώς και παγωτά, παγωτίνια και τούρτες από φρέσκο ελληνικό γάλα και τις καλύτερες ιταλικές πρώτες ύλες.

Περισσότερα...

Βabycarrots.gr - Δώρα για μωρά, παιδιά και τη μαμά!

Το babycarrots.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε όμορφα και ξεχωριστά είδηγια το μωρό, το παιδί αλλά και τη μαμά. Ένα παιδικό e-shop πολύχρωμο και χαρούμενο, με φανταστικής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα αλλά και εξαιρετικά απλή και ασφαλή διαδικασία on-line αγοράς.

Στο e-shop θα βρείτε ρουχαλάκια και παπουτσάκια σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα, επιλεγμένα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, κάθε λογής πρωτότυπα αξεσουάρ για τα μωρά και τις μαμάδες, έξυπνες και πρακτικές ιδέες για τη διακόσμηση και οργάνωση του παιδικού δωματίου και πολλά άλλα... Πολλές από τις συλλογές είναι αποκλειστικά από οργανικό βαμβάκι και φιλικές προς το περιβάλλον.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...