Προτάσεις Αγοράς

Αδιάβροχες πάνες μαγιό Libero και... καλές βουτιές!

Τώρα το καλοκαίρι η επαφή των μικρών σας με το νερό είναι συνεχής και οι στιγμές στην παραλία και στις πισίνες αμέτρητες. Η Libero, Brand της SCA Hygiene Products AE, παρουσιάζει τα Swimpants, τις  μοναδικές αδιάβροχες πάνες μαγιό, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση μόνο στη θάλασσα, την παραλία και την πισίνα.

Περισσότερα...

Frezylac Mommy – ειδικά σχεδιασμένο γάλα για εγκύους και θηλάζουσες

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος για κάθε γυναίκα. Όμως, ο οργανισμός της έχει αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες. Το Frezylac Mommy είναι ένα ειδικά προσαρμοσμένο γάλα σε σκόνη για εγκύους και θηλάζουσες που έρχεται για να βοηθήσει στην κάλυψη αυτών των διατροφικών αναγκών για καλύτερη υγεία μητέρας και μωρού.

 

Περισσότερα...

Brave: The Video Game

Tο συναρπαστικό παιχνίδι Brave - The Video Game της εταιρείας Disney για Nintendo DS, Wii, PS3, XBOX 360 και PC έρχεται σε αναμονή της ομώνυμης ταινίας. Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά από 12 ετών και κυκλοφορεί στις 26 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Kέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa

To Κέντρο αισθητικής Tantra Beauty+Spa βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στην σύγχρονη γυναίκα για την αναζωογόνηση, την χαλάρωση, την ευεξία αλλά και την βελτίωση και διατήρηση της υγείας του δέρματος και του σώματος της!

Περισσότερα...

Πασχαλινές λαμπάδες από τη συλλογή mp creations

Η φετινή συλλογής της mp creations για το Πάσχα περιλαμβάνει προσεγμένες λαμπάδες με πρωτότυπες ζωηρές διακοσμήσεις. Η Μερόπη Παπαντωνίου, που βρίσκεται πίσω από την υπογραφή mp creation δημιούργησε για φέτος το Πάσχα πρωτότυπες λαμπάδες με μπρούτζο, ξύλο, γάζα, μαγνητάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, που συνδυάζονται σε πρωτότυπες συνθέσεις πάνω σε πολύχρωμα κεριά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...