Ταξίδια & Διακοπές

Για ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι με το αυτοκίνητο

Οι οικογενειακές εξορμήσεις με το αυτοκίνητο είναι πολύ συχνές το καλοκαίρι, είτε για διακοπές… διαρκείας είτε για μικρές εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς. Με λίγη προετοιμασία και πολύ κέφι, τα ταξίδια με το αυτοκίνητο, ακόμη και εκείνα που διαρκούν πολλές ώρες, μπορούν να γίνουν ξεκούραστα και κυρίως με ασφάλεια για όλους.

Περισσότερα...

Ταξιδεύοντας με ένα παιδί με άσθμα

Το γεγονός ότι το παιδί σας έχει άσθμα, δεν χρειάζεται να σας εμποδίσει από τις οικογενειακές διακοπές ή ακόμη και από το να το στείλετε σε διακοπές σε κατασκήνωση ή σε φίλους. Εφόσον κάνετε μια προσεκτική προετοιμασία και λάβετε ορισμένα μέτρα, τόσο εσείς όσο και το παιδί σας θα έχετε απολαυστικές και ανέμελες διακοπές!

Περισσότερα...

Συμβουλές για τις πρώτες διακοπές με το μωράκι σας

Οι πρώτες διακοπές με το μωράκι σας είναι γεγονός! Το μικρό σας πλασματάκι είναι μικρότερο του 1 έτους και θα πάει τις πρώτες του διακοπούλες! Διαβάστε μικρές συμβουλές για να είναι οι πρώτες διακοπές με το μωρό σας ξεκούραστες και απολαυστικές τόσο για εκείνο όσο και για εσάς!

Περισσότερα...

Οι αποσκευές του μικρού σας ταξιδιώτη!

Θυμάστε την εποχή που παίρνατε ένα σάκο εσείς, έναν ο σύντροφός σας και πηγαίνατε τα ταξίδια σας; Μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσετε! Τώρα που έχετε μαζί σας έναν μικρό ταξιδιώτη, τα πράγματα και ο όγκος των αποσκευών του ταξιδιού σας έχουν αλλάξει πολύ, αλλά τα πράγματα θα βελτιώνονται όσο το μικρό σας μεγαλώνει!

Περισσότερα...

Αντηλιακά προϊόντα - μύθοι και αλήθειες

Τι είναι και πώς λειτουργούν τα αντηλιακά προϊόντα; Πώς μας προστατεύουν, πόσο τα χρειαζόμαστε και πώς πρέπει να τα επιλέξουμε; 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...