Ταξίδια & Διακοπές

Με το μωρό στην παραλία!

Ξεκινάτε τις εξορμήσεις στην παραλία και τη θάλασσα, αυτή τη φορά με το μωράκι σας; Δείτε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας! 

Περισσότερα...

Πώς και γιατί να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να διαβάζουν βιβλία το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι ίσως είναι η εποχή για να αποδείξετε στο πιτσιρίκι σας ότι τα βιβλία δεν θυμίζουν πάντα σχολείο και υποχρεώσεις! Φυσικά, το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που όλοι ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν έντονη φυσική δραστηριότητα, που τόσο στερούνται το χειμώνα με το φορτωμένο τους πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα θα υπάρχει λίγος χρόνος που μια ήρεμη δραστηριότητα είναι απαραίτητη και ευχάριστη.

Περισσότερα...

Ναυτία στο αυτοκίνητο

Ορισμένα παιδιά αισθάνονται δυσάρεστα ή «ανακατεύονται», όπως λέμε, όταν ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Πώς μπορείτε να προλάβετε τη ναυτία, να ανακουφίσετε τα πιτσιρίκια σας και να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι;

Περισσότερα...

Προστατέψτε τα παιδιά από τα τσιμπήματα εντόμων

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που οι πληθυσμοί εντόμων, όπως κουνούπια, σφήκες ή μέλισσες πολλαπλασιάζεται και επίσης είμαστε όλοι πιο εκτεθειμένοι φορώντας λιγότερα ρούχα. Πώς μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας από τα ενοχλητικά τσιμπήματα εντόμων;

Περισσότερα...

Το φαγητό του καλοκαιρινού ταξιδιού

Ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο (ή τρένο ή πούλμαν) είναι η αρχή των διακοπών! Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα, αλλά οπωσδήποτε οι πολλές ώρες ακινησίας στο αυτοκίνητο δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εκείνα και… τους συνοδούς τους! Μέσα σε όλα, πρέπει και να φροντίσετε για τα γεύματά τους καθ’ οδόν κι εμείς σας βοηθάμε να οργανώσετε τα γεύματα του ταξιδιού με πρακτικές λύσεις και συμβουλές!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...