Ταξίδια & Διακοπές

Φτιάξτε το Ημερολόγιο των διακοπών σας

Μια όμορφη δραστηριότητα που θα απασχολήσει ευχάριστα τα παιδιά και θα τα βοηθήσει να θυμούνται τις διακοπές τους για όλο το χειμώνα, αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι ένα «ημερολόγιο διακοπών»!

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές διακοπές - πολύτιμος χρόνος για την οικογένεια

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα ο χρόνος των διακοπών μας είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να «παγώσουμε» λίγο το χρόνο, τις έγνοιες και να επικοινωνήσουμε και να χαρούμε περισσότερο με τα μέλη της οικογένειάς μας.

Περισσότερα...

Παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι

Το διάβασμα το καλοκαίρι έχει άλλη χάρη, αφού γίνεται ευχάριστα, χωρίς πίεση και τα παιδιά διαβάζουν τα βιβλία που τους αρέσουν! Σας προτείνουμε τίτλους για τα βλαστάρια σας, που αρχίζουν πια να διαβάζουν μόνα τους.

Περισσότερα...

Παιχνίδια με τα παιδιά στην παραλία!

Αν και είναι λίγο δύσκολο να βαρεθούν τα παιδιά στη θάλασσα, μετά από μία ολόκληρη μέρα στην παραλία δεν αποκλείεται να ακούσετε ακόμα και τις λέξεις  "μαμά,  βαριέμαι"! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε για εσάς δραστηριότητες που μπορείτε να προτείνετε στα παιδιά σας στην παραλία!

Περισσότερα...

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία και το ιατρικό ιστορικό του παιδιού σας

Από απλές περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα μέχρι και επείγουσες καταστάσεις που δυστυχώς μπορεί να αντιμετωπίσετε, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε βασικά στοιχεία για την υγεία του παιδιού ή του μωρού σας και να μπορείτε να απαντήσετε απ’ έξω και άμεσα σε ορισμένες ερωτήσεις του ιατρικού προσωπικού. 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...